İki kere düşünmedim!

Yeni Aslan Mariano: “İtalya’dan, İspanya’dan teklifler vardı. ..Türkiye’den sadece G.Saray’dan teklif aldım, 2 kere düşünmedim, hemen kabul ettim’’

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2017 Güncelleme 31 Temmuz 2017, 01:50
İki kere düşünmedim!

İÇİNDEKİLER

Yeni transfer Mariano, Avusturya kampında basın toplantısı düzenledi. Galatasaraylı yıldız futbolcu, "İtalya'dan, İspanya'dan teklifler vardı. Türkiye'den sadece Galatasaray'dan teklif aldım, 2 kere düşünmedim, hemen kabul ettim. Şampiyonluklar, kupalar kazanmak için geldim. Hedefim kupalar kazanarak, taraftarlarımızı mutlu edebilmek Türkiye Ligi'ni çok takip etmiyordum ama Sabri'nin adını duydum" diye konuştu.

FEGHOULI ÇOK İYİ OYUNCU
Brezilyalı futbolcu, konuşmalarına şöyle devam etti: "Üzgünüm, Avrupa'da oynamak isterdim. Ama elendik, artık lige odaklanmalıyız. Şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterim. Feghouli İspanya'dan bildiğim bir oyuncu, çok iyi oyuncu. Bize gelirse, çok büyük katkı sağlayacaktır" Mariano, Galatasaray taraftarının coşkusunu dünyada hiçbir kulüpte görmediğini dile getirerek, "Onların önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

TARAFTARIMIZ HİÇ MERAK ETMESİN
Sambacı Mariano, "Çok tempolu antrenmanlar yapıyoruz. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Çok tempolu ve oyunun iki yanını da iyi oynayan bir Galatasaray olacak" ifadelerini kullandı.