Cimbom’un futbol aklı Mircae Lucescu

Teknik direktör Igor Tudor ile devam kararı alan Galatasaray yönetimi, Mircea Lucesu’yu futbol aklı olarak getirmeyi planlıyor. Tudor, Luce’ye bağlı olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2017 Güncelleme 14 Ağustos 2017, 13:45
Cimbom’un futbol aklı Mircae Lucescu

İÇİNDEKİLER

Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turunda veda eden Galatasaray'da yönetim dün, teknik direktör Igor Tudor'un durumunu konuşmak için bir araya geldi. Taraftarların gönderilmesini ve yerine Mircea Lucescu'nun getirilmesini istediği Hırvat çalıştırıcı için yöneticiler başkan Dursun Özbek'e, "Lucescu'yu Tudor'un üzerine getirelim" önerisinde bulundu. Lucescu'unun futbol aklı olarak Tudor'un üstünde çalışmasına sıcak bakan Özbek, yöneticiliere "Tudor'a biraz zaman tanımalıyız. Yeni bir takım kurduk. Ama şartlar uygun olursa Lucescu ile çalışabiliriz" cevabını verdi. Galatasaray yönetiminin kısa süre içinde Rumen teknik adamla bir araya geleceği ve anlaşma zemini arayacağı öğrenlidi.

HIRVAT HOCANIN VERECEĞİ CEVAP MERAK EDİLİYOR
Mırcea Lucescu'nun, futbol aklı olarak üzerinde bir göreve getirilmesi fikrine Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor. Bakan Dursun Özbek'in her fırsatta arkasında durduğunu söylediği Hırvat teknik adam ile bu konuda özel bir görüşme yapacağı öğrenildi.