Haydi aslanım at pençeyi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2.ön eleme turu rövanş maçında bugün İsveç’in Östersunds takımı ile karşılaşacak. İlk maçta rakibine 2-0 yenilen temsilcimizin turu geçmesi için 3 farklı kazanması şart.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2017 Güncelleme 20 Temmuz 2017, 00:16
Haydi aslanım at pençeyi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında bugün İsveç'in Östersunds takımıyla karşılaşacak. Türk Telekom Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Alman hakem Bastian Dankert yönetecek. Süper Lig'de geride kalan sezonu 4. sırada bitiren ve UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turunda başlamak zorunda kalan Sarı-Kırmızılılar İsveç'te oynadıkları ilk maçta Avrupa Kupaları'na ilk kez katılan rakiplerine 2-0 mağlup olmuştu. Galatasaray'ın turu geçmesi için rakibine 3 farkla üstünlük sağlaması gerekiyor.

2-0'A MAÇ UZAYACAK
Galatasaray bu maçta her türlü 3 farklı galibiyette turu geçecek. Sarı-Kırmızılılar maçı 2-0 kazanırsa karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatmada da sonuç değişmezse turu geçen taraf penaltılarla belli olacak. Her türlü Östersunds galibiyeti ve beraberliği Cimbom'u Avrupa dışına itecek. Hatta 3-1, 4-2 gibi galibiyetlerde bile Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmiş olacak.