Beşiktaş’ın Schalke’ye nefesi yetmedi

Beşiktaş, Schalke ile oynadığı maça Quaresma, Talisca ve Pepe gibi oyunculardan yoksun çıktı. 3-0 geriye düşen Kartal, Cenk’in 2 golüyle farkı bire indirse de sahadan yenik ayrıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2017 Güncelleme 20 Temmuz 2017, 02:51
Beşiktaş’ın Schalke’ye nefesi yetmedi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Schalke ile Çin'de oynadığı özel karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı. Siyah-Beyazlı takımda Quaresma, Talisca, Pepe gibi yıldız isimler forma giyemedi. Maçın ilk devresinde Alman takımına göre daha iyi bir futbol sergileyen Kartal 10. dakikada Babel'le mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. 41'de Cenk Tosun'un şutunda Fahrmann başarılıydı. 42'de Schalke Harit'in golüyle 1-0 öne geçti ve devre bu skorla sona erdi. 2. yarının başlarında Alman takımı Schalke daha etkili bir futbol sergilerken 57'de Hemmerich skoru 2-0'a getirdi.

CENK'TEN 2 GOL
Beşiktaş 2-0'dan sonra dağınık bir görüntü verirken Schalke 62'de Konoplyanka'nın golüyle skoru 3-0 yaptı. Beşiktaş bu dakikadan sonra daha etkili bir futbol oynarken 69'da Cenk Tosun düzgün bir vuruşla farkı 2'ye indirdi. Karşılaşmanın 75. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Cenk Tosun skoru 3-2'ye getirdi. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Beşiktaş maçı 3-2 kaybetti.

12 BİNE YAKIN TARAFTAR İZLEDİ
Zhuhaı Sports Center'de oynanan karşılaşmaya Çinli futbolseverler ilgi gösterdi. Stadın tamamı dolmasa da Beşiktaş'ın ilk Çin temasında 12 bine yakın Çinli futbolsever mücadeleyi takip etti. Siyah-Beyazlı taraftarlar da takımlarına destek verdi. Bazı Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları da takımlarının formalarıyla takip etti.