Tamamen duygusal!

Trabzonspor transfer listesinde bulunan Junuzovic ve Medel’i hala bitiremedi. 2 oyuncunun fiyatlarını artırmak için kendilerine talip olan kulüpler olduğunu söylediği öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2017 Güncelleme 12 Temmuz 2017, 00:25
Tamamen duygusal!

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Junuzovic ve Medel için yapılan görüşmelerde hala sonuç alamadı. Medel için kulübü Inter ile 5 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan ancak oyuncuyu ikna etmekte zorlanan Bordo-Mavililer, Junuzovic'in ise kendisi ile anlaşmasına rağmen kulübüyle sorunları çözememişti.

YÖNETİM YALANLAMIŞTI
Junuzovic'in geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, "Takımda kalma yönünde kararım var" şeklindeki açıklamasını tamamen fiyat artırmaya yönelik bir çalışma olarak değerlendiren yönetim, oyuncuyu bu konuda uyardı. Şilili futbolcu Gary Medel'in ise sürekli olarak farklı kulüplerle anlaştığına yönelik çıkan haberler yönetim tarafından yalanlandı. Medel'in menajeri de Trabzonsporlu yöneticileri doğrular nitelikte bir açıklama yaparak, "Medel tatilde ve şu an kimse ile anlaşmadık. Görüşmelerimiz sürüyor" dedi. Bordo-Mavili kulüp Medel'e de yıllık 2 Milyon 250 bin Euro önermişti.