Yeni hedef Loic Remy

Bacca ve Doumbia’dan sonuç alamayan yönetim, Loic Remy için girişimlere hemen başladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2017 Güncelleme 01 Temmuz 2017, 01:34
Yeni hedef Loic Remy

İÇİNDEKİLER

Forvet hattına tüm sezon boyunca Van Persie ile birlikte gol yükünü çekecek bir isim arayan Fenerbahçe'de rota yine değişti... Bir süredir Milan'lı Carlos Bacca ve Roma'lı Seydou Doumbia için çalışmalarda bulunan Sarı-Lacivertliler hedefe ulaşamayınca gözünü Loic Remy'ye dikti. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Crystal Palace formasını giyen Fransız yıldızın sözleşmesi 2018'de sona erecek.

CHELSEA 7 MİLYON İSTİYOR
İngiliz basınına da yansıyan haberlere göre Fenerbahçe önümüzdeki hafta içinde Chelsea ile masaya oturacak. İngiltere'ye gidecek olan yönetici Hasan Çetinkaya'nın Ada kulübüyle yapacağı görüşmede 4 milyon Euro'luk teklif sunması bekleniyor. Teknik direktör Conte'nin takımda düşünmediği 30 yaşındaki Remy'yi elden çıkarmak isteyen İngiliz yetkililerin belirlediği fiyatın ise 7 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

KİLİT NOKTA OZAN TUFAN!
UEFA ile yaptığı anlaşma gereği mutlaka oyuncu satmak zorunda olan Fenerbahçe'nin Ozan Tufan'la ilgili yaşanacak gelişmelere göre Loic Remy transferinde adımları atacak. Eğer Ozan'dan beklendiği gibi 8-10 milyon Euro arasında bir para gelirse, Remy'nin transferi 5-6 milyon Euro'ya bitirilecek. Aykut Kocaman da Fransız yıldıza çok sıcak bakıyor.