Kucka’da top artık Usta'da

Milan Juraj Kucka için 5 milyon Euro’ya indi. Transferde son kararı Başkan Muharrem Usta verecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2017 Güncelleme 29 Haziran 2017, 00:41
Kucka’da top artık Usta’da

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor bir süredir gündeminde yer alan Kucka için Milan'la pazarlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. İtalyan kulübü ile görüşmeleri bizzat yürüten Başkan Muharrem Usta, Milan'ın istediği 6 milyon Euro için önce 3.5 milyon Euro önerdi. Ancak Milan bu rakamı kabul etmeyerek son olarak 5 milyon Euro'ya kadar indi. İtalyan kulübünün bu isteğinin ardından Muharrem Usta Milan'lı yöneticilere 4 milyon Euro önerdi. Usta bu rakamdan daha fazla yukarı çıkamayacaklarını da bildirdi. Ancak tok satıcı gibi görünen Milan 5 milyon Euro'da diretiyor. İtalyan kulübünün son teklifi üzerine top artık Başkan Muharrem Usta'da. Usta'nın yönetimle görüştükten sonra son kararını vermesi bekleniyor.

ERSUN YANAL TRANSFERİ ÇOK İSTİYOR
BU sezon Theo Bongonda ve Kamil Ahmet Çörekçi'yi kadrosuna katan Trabzonspor'un Kucka'yı da bitirerek 3'te 3 yapmak istediği öğrenildi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Kucka çok önemli bir oyuncu. Transfer edilirse bize büyük güç katar. Eğer bütçeniz zorlanmayacaksa bu futbolcuyu kadromda mutlaka görmek isterim" dediği öne sürüldü.

ORTA SAHANIN EN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN
Mılan orta sahasının en kilit isimlerinden biri olan Kucka için yapılan girişimlerden nasıl bir sonuç çıkacağı belirsiz.