Henuz futbolcu olamadım

Trabzonspor’un genç oyuncusu Yusuf, henüz kendisini futbolcu olarak görmediğini belirterek, “Kendimi hala altyapıdaki Yusuf Yazıcı gibi hissediyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2017 Güncelleme 08 Haziran 2017, 00:00
Henuz futbolcu olamadım

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da bu sezon yıldızı parlayan genç oyuncu Yusuf Yazıcı, kulüp dergisine verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Yusuf Yazıcı, okulunda Trabzonspor tarafından yapılan seçmelerde beğenildiğini ve futbol hayatının böyle başladığını belirterek, "Antrenörler Salim Doğan ve Salih Tekke'ydi. Seçmelerde maç başlar başlamaz santradan kaleye gittim ve gol attım. 20 saniye geçmişti, belki daha da az. Golü atar atmaz Salih hoca beni dışarıya çıkardı. Ben, seçilemediğimi düşünerek "Niye beni çıkardın" gibisinden ağlamaya başladım. Daha sonra hocam "Oğlum seçildin, ne istiyorsun" dedi. Onu duyduğumda büyük bir mutluluk yaşadım. O şekilde Trabzonspor'a katılmış oldum" dedi.

ALTYAPIDA GİBİYİM
Yusuf Yazıcı, henüz gelişim aşamasında olduğunu da ifade ederek, "Hala kendimi altyapıdaki Yusuf Yazıcı gibi görüyorum. İçimde inanılmaz bir futbol açlığı var" ifadesini kullandı.



SOL AÇIKTAN ORTAYA DÖNDÜM
Futbola sol açık olarak başladığını söyleyen Yusuf Yazıcı, "Sonra hocamın önerisiyle orta sahaya geçtim. Zaten ben de topa oynamayı seviyordum" dedi.