Son dakikaya kadar acı cektik

G.Saray Teknik Direktörü, Alanya önünde iyi oynadıklarını söyleyerek, “Ancak son dakikaya kadar acı çektik. Penaltımız da verilmedi”dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2017 Güncelleme 30 Mayıs 2017, 01:22
Son dakikaya kadar acı cektik

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor, Alanyaspor karşısında sergiledikleri futboldan çok memnun kaldığını söyledi. Hırvat hoca, yeni formaların şans getirdiğine inanmadığını ifade ederek, "Alanyaspor karşısında sahada son dakikaya kadar acı çektik. İlk yarıda 2 mutlak pozisyondan yararlanamadık. Rakip zorlu bir takımdı. Love 2 golü adeta yarattı. Bu arada Rodrigues'in penaltısı yüzde yüz penaltıydı. Ama hakem bunu görmezden geldi" diye konuştu.

FİKRİMİ SÖYLEDİM
Bruma'nın transfer olacağı söylentilerini cevaplandıran Tudor, "Bunlarla şimdilik ilgilenmiyoruz. Önümüzde 1 maç daha var. Önce onu kazanarak ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" ifadesini kullandı. Transfer konularına da değinen Hırvat teknik direktör, "Yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Onlara fikirlerimi söyledim. Bütçemiz doğrultusunda en iyi isimleri alacağız. Şu anda ne olur kestiremiyoruz. Transfer hassasiyet gerektiren birşey" ifadesini kullandı.

FORMALAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Galatasaray Alanyaspor karşısına yeni sezonda giyeceği formayla çıktı. Taraftarlar tarafından bu forma daha önce çok eleştirilmişti. Ancak sosyal medyada yapılan yeni yorumlarda bu formanın beğenildiğine dikkat çekti.