Bayrakları hazırlayın

18.00’deki maçta Başakşehir evinde Adana’ya yenilirse Kartal mutlu sona ulaşacak. Diğer sonuçlarda ise gözler yarınki G.Antep-Beşiktaş maçına çevrilecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2017 Güncelleme 27 Mayıs 2017, 01:12
Bayrakları hazırlayın

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk düğümü bugün çözülebilir... Bitime 2 hafta kala takipçisi Medipol Başakşehir'in 5 puan önünde bulunan lider Beşiktaş'ın bugün maç oynamadan 15. şampiyonluğa ulaşma ihtimali bulunuyor. Saat 18.00'de sahasında ligden düşen Adanaspor'u konuk edecek olan Başakşehir sahadan yenilgiyle ayrılırsa, Kartal'ın şampiyonluğu matematiksel olarak kesinleşecek. Eğer Başakşehir rakibini yenerse bu kez gözler yarın oynanacak Gaziantepspor-Beşiktaş maçına çevrilecek. Eğer Siyah-Beyazlılar 3 puanı alırsa mutlu sona ulaşacak ve 3. yıldızı göğsüne takmaya hak kazanacak. Beşiktaş bu durumda Gaziantep'te tribünleri dolduracak 20 bini aşkın taraftarının önünde şampiyonluk turunu atacak.

3 YILDIZLI TİŞÖRTLER VE FORMALAR HAZIR
Beşiktaş yönetimi, şampiyonluk için çok hummalı bir çalışma içinde... 3 yıldızlı formaları günler öncesinden hazırlamaya başlayan Siyah-Beyazlılar, yine 3 yıldız temalı tişörtler de bastırdı. Eğer yarın bir aksilik olmazsa Gaziantepspor maçının ardından futbolcular şampiyonluk turunu bu tişörtlerle atacak. Yönetim Osmanlıspor maçından sonra yapılacak kutlamalar için de çok önemli bir bütçe ayırdı.

ŞAMPİYONLUK MAÇINDA TAM KADRO
Beşiktaş'ta Gaziantepspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Atiba ve Quaresma'nın iyileşmesiyle takımda eksik oyuncu kalmadı. Şenol Güneş'in Atiba ve son haftaların formda ismi Tolgay arasında yapacağı tercih büyük merakla bekleniyor.

FORVETTE TERCİH YİNE ABOUBAKAR​
Son haftalarda müthiş bir performans sergileyen Vincent Aboubakar, Gaziantepspor maçında da 11'deki yerini alacak. Gözle görülür bir düşüş içinde olan Cenk Tosun ise yine kulübede oturacak. Beşiktaş yönetiminin Kamerunlu forvetin bonservisini alabilmek için Porto ile pazarlıkları da tüm hızıyla sürüyor.




İŞTE KARA KARTAL'I BEKLEYEN KUPA
Süper Lig şampiyonunun kaldıracağı kupa, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda görücüye çıktı. Şampiyonluk Kupası, gelecek hafta cuma gününe kadar sporseverlerin ziyaretine açık tutulacak. Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Şimdiden şampiyon olacak takımı, taraftarlarını, sporcuları, yöneticilerini ve teknik adamlarını tebrik ediyorum" diye konuştu.