Kutlamayı bırakın maça bakın

Euroleague şampiyonluğunu Tofaş maçı sonrası taraftarıyla kutlayacak olan F.Bahçe’de coach Obra, takımın motivasyonunun bozulabilceği gerekçesiyle organizasyona izin vermedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2017 Güncelleme 25 Mayıs 2017, 00:00
Kutlamayı bırakın maça bakın

İÇİNDEKİLER

Avrupa basketbolunun en büyüğü Fenerbahçe, Euroleague şampiyonu apoletiyle Ülker Sports Arena'daki ilk sınavına dün ligde play-off çeyrek final serisi ilk maçında Tofaş karşısında çıktı. Daha önce yapılan planlamalara göre sarı-lacivertli takım dünkü maçın bitimiyle, Euroleague şampiyonluğunu taraftarıyla birlikte bu kez salonda kutlayacaktı. Ancak coach Zeljko Obradovic, sezonun devam ettiğini ve lig şampiyonluğu yolunda Tofaş'la önemli bir maça çıkacaklarını belirterek kutlamaları iptal etti. Ligde normal sezonu lider bitiren F.Bahçe, çeyrek finaldeki ilk maçta Tofaş'ı 92-76 ile geçti ve seride durumu 1-0 yaptı. Eşleşmede iki galibiyete ulaşan taraf adını yarı finale yazdıracak.

KUPAYI TARAFTARA GÖTÜRDÜ
Fenerbahçe kaptanı Melih Mahmutoğlu, maç bitiminde Euroleague kupasını taraftarlara götürdü ve Ülker Sports Arena'da büyük coşku yaşandı. Tofaş maçını Euroleague finalini Siirt'te kurulan dev ekrandan yerde uzanarak izlemeleri ile gündeme oturan çocuklardan Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer, Fenerbahçe Kulübünün davetlisi olarak salonda izledi. Siirtli çocukların hayli mutlu olduğu gözlemlendi.



ŞAMPİYONLARA SEVGİ GÖSTERİSİ
Fenerbahçeli taraftarlar Tofaş maçında Euroleague zaferinin kahramanları coach Zeljko Obradovic ile Ekpe Udoh'un maskesini yaparak salona geldi. Sarı- Lacivertli taraftarlar, ABD asıllı oyuncu Bobby Dixon ile İtalyan yıldız Datome'nin fotoğraflarını ise ülkesinin bayraklarının üzerine monte ederek renkli görüntüler ortaya koydu.