Paşa paşa şampiyonluğa

2’de Aboubakar’ın attığı gole Eduok hemen yanıt verdi. 33’te penaltıyı Quaresma ağlara yolladı... 49’da Talisca farkı 3’e çıkardı. 66’da Babel’in kafa golüyle işi bitiren Beşiktaş bitime 2 hafta kala maç fazlasıyla Başakşehir’le farkı 5’e çıkardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2017 Güncelleme 21 Mayıs 2017, 01:08
Paşa paşa şampiyonluğa

İÇİNDEKİLER

İşlem tamam, yola devam... Beşiktaş evinde Kasımpaşa'yı 4-1 yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım daha attı. Siyah-Beyazlılar bitime 2 hafta kala maç fazlasıyla takipçisi Başakşehir'le farkı 5'e çıkardı. 2. dakikada ceza sahası dışında Oğuzhan ile verkaç yaparak ceza sahası içerisi sol çaprazına kadar giren Aboubakar'ın şutu ağlara gitti ve Beşiktaş 1-0 öne geçti. 1 dakika sonra bu kez Kasımpaşa golü buldu. Hakem Serkan Çınar'ın sırtından seken topu önüne alan Eduok'un sert şutunda Fabri çaresiz kaldı: 1-1. 16. dakikada Babel'in pasıyla sağ kanatta topla buluşan Quaresma'nın aşırtma vuruşunda kaleci Ramazan parmak ucuyla topu kornere çeldi. 18. dakikada sağ kanattan Quaresma'nın ortaladığı topa Aboubakar'ın vuruşunda kaleci Ramazan çeldi. 25. dakikada Quaresma'nın ortasında Aboubakar'ın kafa vuruşu üst direğin üstüne çarptı.

BEŞİKTAŞ RESİTALİ 2. YARIDA DA SÜRDÜ
Beşiktaş 32. dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Ricardo Quaresma, topu kalecinin sağından filelerle buluşturdu: 2-1. 49. dakikada fark ikiye çıktı... Aboubakar'ın mükemmel pasına aynı güzellikte bir tek vuruş yapan Talisca skoru 3-1 yaptı. 66. dakikada Quaresma sağdan müthiş kesti. Ryan Babel yakın mesafeden şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı ve skoru belirledi: 4-1.



ANTEP'TE TUR HESABI!
Kasımpaşa engelini farklı galibiyetle aşan Beşiktaş gözünü Trabzon'a dikti... Siyah-Beyazlılar artık takipçisi Başakşehir'in puan kaybetmesini bekliyor. Eğer bugün Trabzonspor sahadan yenilgi almadan ayrılırsa, Beşiktaş haftaya Gaziantep'te kazanması durumunda şampiyonluk turu atacak. Eğer bugün Başakşehir kazanırsa müthiş heyecan son iki haftaya taşınacak.



MAÇTAN SONRA COŞKU BÜYÜKTÜ
Beşiktaş tribünleri bitiş düdüğünün ardından bayram yerine döndü... Teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcular el ele taraftarlara koşarak 4-1'lik galibiyeti hep beraber kutladılar.

GOLÜNÜ ATTI YİNE ŞOVUNU YAPTI
Beşiktaş adına kuşkusuz gecenin en etkili isimlerinden birisi Vincent Aboubakar'dı... Maçın henüz ilk dakikasında skoru 1-0 yapan golü atan Kamerunlu forvet tribünlere koşup artık klasikleşen şovunu yaptı. Talisca'nın golünde de harika bir asiste imzasını atan Aboubakar ortaya koyduğu mücadele ile de Beşiktaş tribünlerini kendisine hayran bıraktı.