Fırtına kendini 7

Fırtına, 21’de Yusuf Yazıcı ile öne geçti... 32’de Renan eşitliği getirdi... Adanaspor lige veda etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2017 Güncelleme 14 Mayıs 2017, 00:00
Fırtına kendini 7

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Adanaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. 17. dakikada Adana tehlikeli geldi. Bordo-mavililer'de Yusuf Yazıcı'nın kaybettiği topun ardından sağ tarafta müsait pozisyonuda Digao topa vurdu, savunmaya seken top kornere çıktı. 21'de Trabzon golü buldu. Sol tarafta topla buluşan Yusuf Yazıcı'nın orta şut karışımı vuruşu tam köşeye gitti ve Trabzonspor 1-0 öne geçti. 32'de korner atışında ileri çıkan Renan, kafa vuruşuyla Onur Kıvrak'ı mağlup etti ve maça eşitliği getirdi. 58'de Olcay Şahan sağ kanattan çok iyi geldi. Sıfıra kadar indi... Olcay kaleye vurmak yerine içeri çevirmek istedi. Defans araya girip topu kornere gönderdi. 72'de Castillo ceza sahası içinde topu kontrol edemedi. Trabzonspor önemli bir fırsatı tepti.

YAZICI'DAN LİGDE 4. GOL!
Karadeniz Fırtınası'nın genç yıldızı Yusuf Yazıcı, Adanaspor'a attığı golle ligdeki gol sayısını 4'e çıkardı. 20 yaşındaki futbolcunun Süper Lig'de 15 maçta 4 gol ve 6 asisti bulunuyor. Yusuf, ikinci yarıda Trabzonspor'un en iyi isimlerinden...

YANAL: ENERJİMİZİ KAYBETTİK
Trabzon'un hoca Ersun Yanal, Adana ile berabere kaldıkları maçın ardından, "Son 3 hafta kayıplarımız oldu. Tempomuz biraz düştü. 2. yarının başından uzaklaştık. Tekrar eski tempomuzu yakalamak için önümüzde güzel 3 maç var. Onlarla devam edeceğiz. Adana'ya bundan sonra için başarılar diliyorum. Küme düşmeleri kesinleşti çünkü" ifadelerini kullandı.

İKİ GOL ATTI... İKİSİ DE TRABZON'A
Adanaspor'da Renan Foguinho bu sezon Süper Lig'de iki gol attı, ikisi de Trabzonspor'a karşıydı ve ikisi de kafa golüydü.