Özbek’in çileği Bony&Martine

Özbek’in yeni sezon öncesi yakın çevresine, “Taraftara yeni sezon öncesi kral bir golcü hediye etmek istiyorum” dediği öğrenildi. Başkan, Martinez veya Bony’den birini transfer edecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2017 Güncelleme 05 Mayıs 2017, 01:36
Özbek’in çileği Bony&Martine

İÇİNDEKİLER

Galatasaray taraftarı Ünal Aysal'ın yaptığı 'Çilek' transferlere Dursun Özbek döneminde de kavuşacak. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Özbek'in yakın çevresine yaptığı açıklamada, "Taraftara yeni sezon öncesi kral bir golcü hediye etmek istiyorum. Bu sezon forvet hattında bir türlü istediğimiz verimi alamadık. Öyle bir transfer yapacağız ki taraftarımız da artık rahat edecek" dediği öğrenildi. Başkanın özellikle Kolombiyalı golcü Jackson Martinez ve Fildişili yıldız Wilfried Bony üzerinde durduğu bildirildi. Galatasaray Yönetimin bu iki isim için çalışmalara başladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulübün, FFP için de eli güçlü. Çünkü Aslan, FFP için bonservis sorunu yaşamayacak.

MARTINEZ'iN BONSERViSi 9 MiLYON EURO
G.Saray, bonservis sorunu yaşamayacağı transferlerde futbolculara vereceği yıllık ücretlerde dikkatli olmak zorunda. Guangzhou'da oynayan Jackson Martinez'in kulübüyle sözleşmesi 2019 yılı sonunda bitiyor ve bonservisi 9 milyon Euro. Bonservisi Manchester City'de olan Stoke City'li Wilfried Bony'nin kulübüyle olan sözleşmesi ise 30 Haziran 2019'da sona eriyor. Bonservisi 16 milyon Euro.

BU SEZON 4 GOLÜ VAR
Kolombiya futbolunun yetiştirmiş olduğu en özel santrforlardan biri olan Jackson Martinez, Çin ekibi Guangzhou Evergrande'de 15 maçta forma giydi. 11 kez 11'de sahaya çıkan yıldız golcü rakip fileleri 4 kez sarstı.

BONY BU SEZON 10 MAÇTA OYNADI
Bu sezon Stoke City ile 10 maça çıkan Fildişili golcü Wilfried Bony, 2 kez gol sevinci yaşadı. 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Sparta Prag, Vitesse, Swansea ve Manchester City'de de forma giydi.