Emine Erdoğan’dan dünyaya mesaj: Bu şenlik tarihe geçer

Türk ve Suriyeli çocukların kaynaşmasını hedefleyen organizasyonda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “İnsanlık için örnek bir girişim olarak tarihe geçecek” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2017 Güncelleme 29 Nisan 2017, 01:50
Emine Erdoğan’dan dünyaya mesaj: Bu şenlik tarihe geçer

İÇİNDEKİLER

Suriyeli ve Türk çocukların kaynaşmasını amaçlayan "Bir umut, bir ufuk" projesi kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu ve Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen "1. Spor ve Kültür Şenliği" Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Şenliğe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Fatih Terim katıldı.

UMUDU TEMSİL EDİYOR
Emine Erdoğan yaptığı konuşmada, "İnanıyorum ki bu yatırım ileride çok güzel meyveler verecek. İnsanlık için örnek bir girişim olarak tarihe geçecektir. Suriye meselesinde Türkiye umudu temsil ediyor" dedi.


İŞTE SURİYELİ MESSİ
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türk vatandaşlığına geçerek 14 Yaş Altı Milli Takımı'na seçilen Suriyeli Adem Metin Türk'ü beğendiğini söyledi.


Emine Erdoğan, Suriyeli çocuklarla yakından ilgilendi. Katılım çok fazlaydı.


Türkiye ve Suriyeli çocuklar arasındaki gösteri maçında başlama vuruşunu Emine Erdoğan yaptı.


Fatih Terim ve eşi Fulya hanım da şenlikte yerini aldı.