İstanbul’da Lyon alarmı

Daha önce İstanbul’a taraftar getirmeme kararı alan Lyon bu fikrinden vazgeçti. Fransız kulübü, Beşiktaş’tan ekstra güvenlik talebinde bulunurken, İstanbul Valiliği de olay çıkmaması için kırmızı alarm verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2017 Güncelleme 19 Nisan 2017, 00:42
İstanbul’da Lyon alarmı

İÇİNDEKİLER

Yarın UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında Beşiktaş ile Lyon arasında oynacak kritik karşılaşma öncesi tansiyon yükseliyor.

SON DAKİKA KARARI
Daha önce İstanbul'a taraftar getirmeyeceğini açıklayan Lyon kulübü dün fikir değiştirdi. Beşiktaş yönetimiyle temasa geçen Fransızlar, 2200 taraftarının Vodafone Arena'daki karşılaşmayı izleyeceğini bildirdi. Ayrıca Lyon kulübü, taraftarları için Beşiktaş'tan ekstra güvenlik talebinde de bulundu. Bu sürpriz karar sonrasında Siyah-Beyazlı yönetim, misafir tribün biletlerini kendi taraftarı için satışa çıkarmaktan son anda vazgeçti. İstanbul Valiliği de ilk maçta yaşanacak gerilimleri göze alarak kırmızı alarm verdi. Valilik hem Atatürk Havalimanı hem de Vodafone Arena'nın çevresinde çok geniş güvenlik önlemleri alacak.

YÖNETİM LİDERLERLE GÖRÜŞECEK
Beşiktaş yönetiminden Lyon rövanşı öncesi kritik bir karar geldi. Siyah-Beyazlılar, taraftar gruplarının liderleri ile görüşerek uyarılarda bulunacak. Yönetim statta en ufak bir olay çıkmaması için çaba harcıyor