Berabere bitse üzülmezdim

“2 takım da elinden geleni yaptı . Maç berabere bitseydi üzülmezdim. Şans bize gülünce 3 puanı aldık.” "Zaman zaman hatalar yaptık. Eğer bu hataları perşembe günü yaparsak Lyon'da işimiz çok zor olur."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2017 Güncelleme 09 Nisan 2017, 00:41
Berabere bitse üzülmezdim

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor galibiyetinden sonra ilginç açıklamalar yaptı. Şenol Güneş maçın berabere bitmesi durumunda üzülmeyeceğini ifade ederek, "Çünkü 2 takım da elinden geleni yaptı. Ancak şans bize gülünce 3 puanı aldık" dedi. Oyuncularıyla gurur duyduğunu vurgulayan Güneş, "Öne geçtik ama beraberlik golünden sonra panikledik. Trabzonspor taraftarı büyük destek verdi. Zaman zaman hatalar yaptık, böyle hataları yaparsak Lyon karşısında işimiz çok zor olur. Trabzonspor iyi yolda, devam ederler yarışta. Asıl önemli olan kendini kurtaracak yatırımlardır" ifadesini kullandı.

TOSIC İSTEKLİYDİ AMA HATALAR YAPTI
Savunma hatalarından bahseden Şenol Güneş, "Oyun başından itibaren gol yediğimiz ana kadar çok iyiydik ve klas bir takımdık. İlk ve 2. golde dört kişi olmamıza rağmen şut çekenlerin önünden çekildik. 3. golde Cenk sektirdi. Tosic istekliydi ama hatalar yaptı" dedi. Tecrübeli hoca bundan sonra Lyon maçını düşüneceklerini sözlerine ekledi.

UZUN ZAMANDAN BERİ BÖYLE MAÇ GÖRMEDİM
Gökhan Gönül, Trabzonspor karşısında maçın kırılma anının 1-0'dan sonra Babel'in kaçırdığı gol olduğunu söyledi. Siyah-Beyazlı oyuncu, "Benim ve arkadaşlarımın da kaçırdığı toplar var. Sahada oynayanlar keyif aldı. Uzun zamandır böyle bir lig maçı olmuyordu. Son dakikada golü bulmak bizim için keyifli. Biz keyif aldıysak televizyon başındakiler de keyif almıştır" dedi. Gökhan Gönül maçta en şık hareketin rodallega'nın orta sahadan vurduğu ve direkten dönen top olduğunu ifade ederek, "Talisca'nın frikiği de harikaydı. Maçın en şık golüydü" dedi.

BEŞİKTAŞ EN ZOR MAÇTAN ZAFERLE AYRILDI
Beşiktaş için Trabzonspor karşılaşması en kritik karşılaşmaydı. Siyah-Beyazlılar 3-2 geriye düşmelerine rağmen zor maçı 4-3 kazanarak şampiyonluk yarışındaki avantajını güçlendirdi.

ÇOK EĞLENCELİ BİR MAÇI KAZANMAYI BİLDİK
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Atiba Trabzonspor karşısında çok eğlenceli bir maç oynadıklarını söyledi. Kanadalı futbolcu, "Maçın başından itibaren iki taraf da iyi oynamaya çalıştı. Pozitif işler yaptık ama genel olarak hatalar da yaptık" diye konuştu.

DOKUNMAK KALDI
Trabzonspor gibi bir takımı yeni statlarında ilk kez yendiklerini hatırlatan Atiba, "Golün gelişiminde Gökhan'ı gördüm ve ceza sahasındaki boşluğa doğru koştum. Gökhan harika bir top gönderdi ve benim yapmam gereken sadece kafamı uzatmaktı" ifadesini kullandı.

CENK ADANASPOR ÖNÜNDE YOK!
Beşiktaş'ta Trabzonspor ile oynanan maç öncesi 2 futbolcu sarı kartta ceza sınırında bulunuyordu. Cenk Tosun ve Atiba kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecekti. Cenk Tosun Trabzonspor karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüş oldu. Golcü oyuncu böylece takımının bir sonraki haftadaki Adanaspor ile oynayacağı karşılaşmada takımındaki yerini alamayacak.

QUARESMA ŞOKU!
Beşiktaş'ta Quaresma depremi yaşanıyor. Siyah-Beyazlı takımın Portekizli yıldızı karşılaşma öncesi ısınırken adalesinde bir sertleşme sorunu yaşadı. Buna rağmen karşılaşmaya ilk 11'de başladı.

LYON MAÇI ÖNCESİ ÜZDÜ
Quaresma karşılaşmanın 32. dakikasında Durica'nın müdahalesiyle sakatlandı ve oyundan çıktı. Portekizli futbolcunun kesin durumu bugün netlik kazanacak. Bu oyuncunun durumu Lyon maçı öncesi Güneş'in keyfini kaçırdı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN BÜYÜK DESTEK
Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada Siyah- Beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. İstanbul'dan ve bölge illerden gelen Beşiktaşlı taraftarlar tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarına destek oldu. Güvenlik güçleri büyük önlem alırken Siyah- Beyazlı taraftarlar takımlarına büyük sevgi gösterisinde bulunarak tezahüratlarla destek verdiler.