Zaferi Yusuf’la yazacak!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş’ ı genç yıldızı Yusuf Yazıcı ile vuracak. Rodallega’nın bir adım arkasında olacak Yusuf, derbinin kilit oyuncusu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2017 Güncelleme 08 Nisan 2017, 00:00
Zaferi Yusuf’la yazacak!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da cezası biten Yusuf Yazıcı, Beşiktaş maçında Ersun Yanal'ın en büyük kozu olacak. Genç oyuncunun enerjisinden yararlanacak olan Yanal, onun öldürücü paslarıyla sonuca gitmeyi planlıyor. Yazıcı, gol yollarında da Rodallega'ya eşlik edecek. Beşiktaş stoperlerinin arasına sızacak Yusuf, sürpriz golcü olarak sahadaki yerini alacak. Türk futbolunun parlayan yıldızı Yusuf, bu sezon 10 maçta 3 gol atarken 3 de asist yaptı.

HÜCUMDA HATAYA ZORLUYOR
Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan ile sahada ikiz gibi! Çok iyi anlaşıyorlar... İkili birbirine gözü kapalı pas atıyor. Ersun Yanal, Beşiktaş maçında da bu ikilinin birbirine yakın oynamasını isteyecek. Ancak, kilit oyuncu Yusuf Yazıcı... Genç yeteneğin en büyük artılarından biri de hücumda yaptığı müthiş presle rakibini hataya zorlaması... Bu özelliğiyle de Yanal'ın vazgeçilmezlerinden... Akyazı'da 40 bine yakın taraftarını arkasına alacak Karadeniz Fırtınası, golü erken bulup Beşiktaş'ın direncini azaltmaya çalışacak. Ersun hoca öğrencilerine sık sık bunu aşılıyor.

TRABZON AKADEMİSİ ÜRÜNÜ
İkinci yarıda Ersun Yanal'ın takıma monte ettiği Yusuf Yazıcı oynadığı futbolla adeta parmak ısırtıyor. Trabzonspor altyapısının ürünü olan 20 yaşındaki genç yeteneğin derbide yine adından söz ettirmesi bekleniyor.