Sporun devleri buluştu

Sporun Devleri Buluşuyor Ödül Gecesi, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı. Erdoğan, "Gençlerin tüm spor dallarıyla ilgilenmesini istiyoruz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2017 Güncelleme 30 Mart 2017, 02:04
Sporun devleri buluştu

İÇİNDEKİLER

Spor&Spor Dergisi tarafından düzenlenen Sporun Devleri Buluşuyor Ödül Gecesi'nin üçüncüsü Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. JW Marriot Otel'de gerçekleştirilen ve Bilal Erdoğan'ın da onur konuğu olduğu geceye, milletvekilleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları, federasyon başkanları, milli sporcular, iş adamları ve sporcular katıldı.



KATILIM ARTMALI
Burada konuşan Başkan Bilal Erdoğan, "Gençlerin tüm spor dallarıyla ilgilenmesini istiyoruz. Biz geleneksel sporların yaşatılmasını amaçlıyoruz. Çok pahalı ve büyük yatırımlar yapılmadan katılımın artmasını hedefliyoruz" ifadesini kullandı.



TÜM ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Sporun Devleri Buluşuyor Ödül Gecesi'nde yılın en iyi 12 sporcusuna ödüllerini Bilal Erdoğan takdim etti. Toplu fotoğraf çekilmesinin ardından diğer ödüller de sahiplerine verildi. Gecede konuşan Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan geleneksel sporları yaşatmaları gerektiğini söyleyerek bunun önemine dikkat çekti.