Size yakışanı yapın

Sezon sonu emekliye ayrılacak olan Hollandalı hoca , “Ben yolun sonuna geldim ama sizin önünüzde uzun yıllar var. Kalan haftalarda size yakışanı yapın” ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2017 Güncelleme 29 Mart 2017, 01:37
Size yakışanı yapın

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin ligde şampiyonluk şansından uzaklaşmasının ardından en büyük hedef Türkiye Kupası ve bu kupayı kazanarak Avrupa Kupası'na rahat gitmek oldu. Son haftalardaki puan kayıplarına bir son verilmesini isteyen teknik heyet ve yönetimin futbolcularla ayrı ayrı konuşma yaparak onları kalan maçların kazanılması için motive ettikleri öğrenildi. Hollanda'dan pazartesi günü dönen Dick Advocaat'ın dün futbolcularıyla özel bir görüşme yaptığı belirlendi. Tecrübeli hocanın, "Ben yolun sonuna geldim. Sezon sonunda buradan ayrılıyorum. Ama sizlerin önünde daha çok uzun yıllar var. Aileniz için, kendiniz için çok çalışmak zorundasınız. Kariyerinizi daha yukarılara taşımak sizin elinizde" dediği belirlendi.

YÖNETİM DE TAKIMA MESAJ GÖNDERDİ
Advocaat'ın ayrıca "Kalan maçları, hem ligde hem de kupada kazanarak size yakışanı yapın" şeklinde konuştuğu ifade edildi... Yönetim de sezon sonuna kadar her hafta Samandıra'ya uğramayı ve futbolcular ile görüşmeyi planlıyor. Yönetim ilk kaptanlar vasıtasıyla futbolculara, "Herşeyden önce yüreğiniz ile oynayın ve mutlaka takımın bu sezon Avrupa'da olmasını sağlayın" mesajını yolladı.