Eski havamıza dönüyoruz

Antalya seyircisiyle birlikte ilk dakikadan itibaren arzulayan, isteyen bir Milli Takım olacak. İdmanlardaki mesaj çok güzel. Eski havamıza geri dönüyoruz. Oyun anlayışı, felsefe asıl önemli olandır. 90'lı yıllarda hücumu seçmiş bir hocayım. Değişen bir şey olmayacak. Önümüzdeki 2 maçı da kazanmalıyız​.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2017 Güncelleme 24 Mart 2017, 01:38
Eski havamıza dönüyoruz

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Finlandiya maçı öncesinde önemli açıklamalar yaptı... İşte tecrübeli hocanın sözleri: "Sakin bir ortamda oynayacağız. Finlandiya iyi maçlar oynadı. Hırvatistan'a 1-0, İzlanda'ya son anda kaybettiler. Çok dikkatli olmalıyız. Önümüzdeki 2 maçı 6 puanla geçersek çok iyi olacak. Hırvatistan ve İzlanda ile içeride maçımız var. Yarınki (bugünkü) maçta Antalya seyircisiyle birlikte ilk dakikadan itibaren arzulayan, isteyen bir Milli Takım bekliyorum. Umarım iyi oyunla 3 puan alırız ama önceliğimiz 3 puan tabii ki. Ukrayna'ya kaybettiğimiz 2 puan sürpriz oldu. Oyun anlayışı, felsefe önemli olandır. Ben 90'larda hücumu seçmiş bir hocayım. Yine değişen bir şey olmayacak."

FIORENTINA'NIN DAVETİ ÇOK GURURLANDIRDI
"Umarım EURO 2024'te ev sahibi oluruz ve direkt katılırız. Şampiyona alan Fransa'ya, Brezilya'ya bakıyorsunuz birkaç tane stat anca yapıyorlar. Biz organizasyon yokken yapıyoruz bunları. Hayatımda birçok şeyi gördüm, Devlet Nişanına kadar. Ama Fiorentina'nın daveti çok gururlandırdı beni. Çok iyi ağırladılar. Samimi bir sevgiydi. İtalya'da benim gibi çok kişi var tabii ki. Bende daha yeteneklileri var. Orada bir Türk'ün hocalık yapması hiç kolay değildi."

İSTEYEN YABANCI ALMASIN 24 TÜRK'LE OYNASIN
Fatih Terim basın toplantısında yabancı sınırlaması ile ilgili de önemli ifadeler kullandı. Terim, "Yabancı kuralının kaldırılmasını, sınırsız olmasını federasyondan ben de istedim. Milli Takım'ın başında olmama rağmen. İsteyen kulüp yabancı futbolcu almasın, 24 Türk'le oynasın. Avrupa'nın üst düzey liglerine bakın, hepsinde yabancı serbest. Bu bu kurallar hemen kaldırılamaz" diye konuştu.

SERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ
ismail Köybaşı, Deniz Türüç ve Olcay Şahan basın toplantısında yer aldı... Deniz Türüç, "İlk kez buradayım. Düzenli olarak milli formayı giymek istiyorum" dedi. İsmail ise, "Grupta iyi bir durumdayız. Önümüzdeki iki maçı da kazanmalıyız" açıklamasını yaptı