Tudor’un hedefi 60!

Tudor “Çok beğendim” dediği G.Birliği maçının ilk yarısındaki futbolu Trabzon deplasmanında 60 dakikaya yaymayı hedefliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2017 Güncelleme 17 Mart 2017, 01:17
Tudor’un hedefi 60!

İÇİNDEKİLER

Sezonun en önemli maçlarından birisine yarın Trabzonspor deplasmanında çıkacak olan Galatasaray'da hedef mutlak galibiyet... Fakat teknik direktör Igor Tudor zorlu maçta 3 puanın yanı sıra iyi futbol da istiyor. Görev yaptığı ilk maç olan Çaykur Rizespor deplasmanında maçın ilk 20 dakikasında iyi bir futbol sergileyen Galatasaray ardından Beşiktaş önünde de son 15 dakikada etkili olmuştu. Antalyaspor maçında ise ilk yarım saatte göze hoş gelen bir performans ortaya koyan Cimbom, Tudor yönetiminde en iyi futbolunu ise Gençlerbirliği önünde ilk 45 dakikada oynadı. Hırvat hoca da maçın ardından ilk yarıdaki performanslarından övgüyle bahsetmişti.

SAVUNMA OYUNCULARINI UYARIYOR
Her maç Tudor'un sistemine biraz daha adapte olan Galatasaray'ın Trabzonspor önünde neler yapacağı merak konusu... Genç teknik adam zorlu deplasmanda iyi futbollarını 60 dakiyaya yaymayı hedefliyor. İdmanlarda bir yandan takımın fizik seviyesini daha üste çekmek için uğraşan Tudor diğer yandan da Bordo- Mavili takımın iyi ve kötü yanlarını oyuncularına ezberletiyor. Hırvat hoca özellikle savunma kurgusu üzerinde duruyor.