Bu seri devam eder

Başkan Muharrem Usta’yla görüşen Ersun Yanal, “Uzun zamandır yerlisiyle yabancısıyla bu kadar kaynaşan takım görmemiştim. Seri devam edecek” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2017 Güncelleme 12 Mart 2017, 02:10
Bu seri devam eder

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor yarın deplasmanda oynayacağı Akhisar maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Bordo-mavili takımın Teknik Direktörü Ersun Yanal da, Başkan Usta'ya takımına olan güvenini vurgulayarak, "Seri devam edecek. Buna sadece ben değil tüm takım inanıyor" dedi.

KENETLENDİK
Başkan Muharrem Usta'yla görüşen Yanal, "Oyuncularımızın gözündeki isteği ve arzuyu görebiliyorum. Uzun zamandır yerlisiyle, yabancıyla bu kadar kaynaşan bir takım görmemiştim. Bunlar hep iyiye işaret" ifadesini kullandı. Bu arada teknik patron Yanal, önümüzdeki sezon tamıma yapılacak takviyeler için başkan ve yönetimle olan iletişimini devam ettiriyor.

OLCAY ŞAHAN DÖKTÜRDÜ
Son antrenmanda takımla birlikte çalışan Olcay Şahan'ın performansı teknik patron Ersun Yanal'ı fazlasıyla memnun etti.

CAS KARARI ERKENE ALINABİLİR
CAS , Trabzonspor'un 2010/11 sezonuyla ilgili yaptığı başvuruyu 31 Mart'ta açıklayacağını duyurulmuştu. Ancak Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatlarından Nusret Yılmaz, "Yanlış anlaşıldı. Karar 31 Mart'a kadar herhangi bir gün açıklanacak denildi" dedi.