Vitor Hugo için uykusuz her gece

25 yaşındaki Vitor Hugo ile her konuda anla-ş ma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, Palmeiras’ı ikna etmek için tüm şartları seferber etmiş durumda... Transfer için Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodriguez Baster'e tam yetki veren yönetim Brezilya'dan gelecek müjdeli haberleri bekliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ocak 2017 Güncelleme 06 Ocak 2017, 01:02
Vitor Hugo için uykusuz her gece

İÇİNDEKİLER

Galatasaray adeta Vitor Hugo ile yatıp Vitor Hugo ile kalkıyor... Sarı- Kırmızılılar, Palmeiras formasını giyen Brezilyalı stoperi bitirmek için 24 saat mesai yapıyor. 25 yaşındaki Hugo ile her konuda anlaşma sağlayan yönetim, Palmeiras'ı ikna etmesi için Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodriguez Baster'e tam yetki verdi. Galatasaray adına Brezilya kulübüyle görüşmeleri sürdüren Baster dün de pazarlıklara devam etti. Alınan bilgilere göre iki kulüp arasındaki fark 2 milyon Euro'ya inmiş durumda. Son olarak 5.5 milyon Euro'ya kadar çıkan Sarı-Kırmızılılar bu transferi mutlaka bitirmeyi hedefliyor. Fakat UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle adımlar çok dikkatli bir şekilde atılıyor.

BREZİLYA BASININA GÖRE 'AN MESELESİ'
Türkiye ve Brezilya arasındaki saat farkı nedeniyle geceleri uyumayıp gelişmeleri an be an takip eden Galatasaraylı yöneticiler hafta sonuna kadar mutlu sona ulaşmak istiyor... Brezilya basınına yansıyan haberlere göre Sarı- Kırmızılılar adım adım imzaya yaklaşıyor. Gazeteler, Vitor Hugo'nun Galatasaray'la anlaşmasının Palmeiras'ın elini zayıflattığını vurguluyor.

G.SARAY'A GELMEYİ ÇOK İSTİYOR
Brezilya Ligi'nin en önemli savunma oyuncularından biri olan Vitor Hugo, Galatasaray yönetimiyle yaptığı görüşmede tüm şartları kabul etti... İlk Avrupa deneyimini Sarı-Kırmızılı takımda yaşamak isteyen genç futbolcu da artık iki kulüp arasında anlaşma sağlanmasını bekliyor.