Kiev’de futbol terörü

Kievli holiganlar maçtan 1 gece önce Beşiktaşlı taraftarlara pusu kurup saldırdı. Maç günü de saldırı devam etti. Bir Beşiktaş taraftarı tribünden düştü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2016 Güncelleme 07 Aralık 2016, 01:11
Kiev’de futbol terörü

İÇİNDEKİLER

Dınomo Kievli holiganlar, Beşiktaş taraftarına Ukrayna seferini zehir ettiler... Maçtan bir gece önce şehir merkezinde dolaşan Beşiktaşlı taraftarlara saldırıda bulundular.

ALÇAKÇA PUSU KURDULAR
Siyah-beyazlı taraftara metroda pusu kurdular, çıkan kavga olay yerine geç gelen Ukrayna polislerince durduruldu Yüzleri maskeli, asker üniformalı kişilerin saldırısında yaralanan bazı taraftar, maçı izleyemeden Türkiye'ye geri dönmek zorunda kaldı. İki takım taraftarı arasında tribünde yaşanan gerginlik ve kovalamaca polis tarafından güçlükle önlendi. Dinamo Kievli taraftarlar maç sırasında tribünde Türk bayrağı, ve Beşiktaş forması yaktı. Bir Beşiktaş taraftarı tribünden düştü. Ancak durumunun iyi olduğu öğrenildi. Maçın devre arasında da Beşiktaşlı taraftarlara koltuklar fırlatıldı.

BEŞİKTAŞ ŞİKAYETE GİDİYOR
Beşitaş taraftarına Ukrayna'da yapılan planlı saldırılara Siyah- Beyazlı yönetim sesini yükseltiyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Bu işin peşini bırakmayacağız. UEFA'ya şikayetlerimizi dellilremizle yapacağız. Böyle bir futbol terörü olamaz" dediği öğrenildi.