Dickkat Dickkat!

Advocaat, “UEFA’da hedefimiz var ama Feyenoord maçı final gibi geçecek” dedi. Hollandalı hoca, "Sıradan değil hedef maçı olmalı. Sadece bu maçı düşünün" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2016 Güncelleme 07 Aralık 2016, 00:00
Dickkat Dickkat!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Feyenoord ile oynacakları karşılaşma öncesinde Sarı-Lacivertli futbolcuları uyardı. Futbolcularından bu maça tam olarak konsantre olmalarını isteyen Advocaat, "1-0'lık yenilginin bile bizi bir üst tura götüreceğini şu an aklınıza getirmeyin. Bizim UEFA'da bir hedefimiz var ve bu hedef için Feyenoord engelini geçmeliyiz. Yani asıl hedefimiz Feyenoord olmalı. Onlar turu geçmeyi çok isteyecekler ve bu yüzden final gibi bir maç olacak. Maçın 90 dakikasını tam olarak yaşamalıyız" ifadelerini kullandı.

UNITED ZAFERiNiN BiR ANLAMI OLMALI
TAKIMININ savunma anlayışından ve genel form durumundan son derece memnun olan Advocaat, sözlerine şöyle devam etti: "Evimizde M.United gibi takımı yenerek gücümü gösterdik. Ama bu galibiyetin bir anlamı olmalı ve bu yüzden bir üst tura geçmeliyiz. Son haftalardaki takım savunmamız ve direncimiz aynen devam etmeli. Topu kaptığımızda ise golü düşünmeliyiz.

STOCH: ŞANS GELİRSE YİNE ATARIM!
Zorya maçında gol atan Miroslav Stoch, hocasından Feyenoord maçında görev bekliyor. Slovak futbolcu, "Hocam bana şans verdi ve kaleyi görünce vur dedi. Yine şans verirse yine gol atacağıma inanıyorum" dedi.

SAMANDIRA'DA YOĞUN MESAİ
Fenerbahçe yarın Feyenoord ile yapacağı maçın hazırlıklarına dün de devam etti. Advocaat yönetiminde saat 12.00'de başlayan çalışma, 1 saat 10 dakika sürdü. Çalışma dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.