Tek kelimeyle muhteşem!

Son yılların en keyifli derbisinde Eren ve Bruma ile G.Saray 2-0’ı buldu. Beşiktaş, Marcelo ve Cenk ile skoru 2-2 yaptı... İki takımda galibiyeti kaçırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2016 Güncelleme 25 Eylül 2016, 01:24
Tek kelimeyle muhteşem!

İÇİNDEKİLER

Vodafone Arena'da kazanan yok... Nefesleri kesen müthiş derbide Beşiktaş ile Galatasaray 2-2 berabere kaldı... 8. dakikada Sneijder'in sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte bulunan Yasin'in kafa vuruşunda direkten dönen topu takip eden Eren Derdiyok arka direkte boş pozisyonda topu ağlara gönderdi: 0-1. 40. dakikada Bruma'nın ara pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Sneijder'in vuruşu Fabricio'dan döndü. 44. dakikada orta sahada topla buluşan Bruma rakiplerini geçerek ceza sahası içine girdi ve güzel bir plase ile skoru 2-0 yaptı.

BEŞİKTAŞ BÜYÜK BASKI KURDU
59. dakikada Atiba'nın yakın mesafeden şutunu Muslera ayağıyla kurtardı. Seken top direğe çarpıp kornere çıktı. 67. dakikada Selçuk'un yaklaşık 25 metreden çok sert şutunu Fabri kornere çeldi. 73. dakikada Quaresma'nın kullandığı kornere çok iyi yükselen Marcelo bomboş pozisyonda kafa vuruşuyla farkı bire indirdi: 1-2. 79. dakikada defansın büyük hatasını affetmeyen Cenk Tosun skoru eşitledi: 2-2. 81. dakikada Cenk'in yakın mesafeden kafa vuruşu auta gitti. 82. dakikada Talisca'nın sağ çapraztan sol ayağıyla müthiş şutunu Muslera çıkardı. 87. dakikada Bruma uygun pozisyonda kötü vurdu. 90+3. dakikada Josue mutlak fırsatı harcadı. Dönen topta Quaresma vurdu, Muslera çıkardı ve müthiş derbi 2-2 sona erdi.