Her şeyi ben mahvettim

Yaptığı iki hatayla tepki çeken Kamerunlu yıldız sosyal medyadan özür diledi. Chedjou, "Arkadaşlarımın harika oyununu iki hatamla mahvettim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2016 Güncelleme 25 Eylül 2016, 00:57
Her şeyi ben mahvettim

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş deplasmanında 2-0'lık avantajını kullanamayarak iki puan kaybeden Galatasaray'da Aurelien Chedjou hedefteki isimdi... Yenilen ilk golde pozisyon hatası yaparak Marcelo'yu kaçıran, ikinci golde ise hamlede geç kalarak Cenk Tosun'un topla buluşmasına engel olamayan Kamerunlu yıldız taraftarların çok büyük tepkisini çekti. Beşiktaş'la oynanan Süper Kupa maçında da kendi kalesine gol atan Chedjou sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Yıldız futbolcu maç sonunda Instagram hesabından yaptığı açıklamada adeta günah çıkardı. Chedjou, "Taraftarlardan özür dilerim. Bugün takım arkadaşlarımın harika oyununu iki hatamla mahvettim. Üzgünüm" ifadesini kullandı.

RIEKERINK DE TARAFTARLARIN HEDEFİNDE
Taraftarlar ayrıca oyuncu değişikliklerini geç yaptığını düşündüğü teknik direktör Jan Riekerink'i de sosyal medya üzerinden eleştirdi. Yapılan yorumlarda, Hollandalı hocanın oyunu okuyamadığı için Kayseri deplasmanında olduğu gibi dün de iki puan kaybedildiği belirtildi. Oyuncu değişikliği için skorun 2-2'ye gelmesini bekleyen Riekerink, Josue ve Cavanda'yı aldı ama puan kaybını önleyemedi.

BİR PUANA SEVİNMEDİM
G.Saray Teknik Direktörü Riekerink maçın ardından biraz buruktu. İlk yarıdaki büyük avantajı koruyamadıklarını söyleyen Hollandalı hoca, "Devre arasında da soyunma odasında kompak durmamız, herkesin birbirine yakın oynaması konusunda uyarılar yaptık. Rakibimizin gol için baskı kuracağını da biliyorduk. 2 kötü gol yedik. 1 puana sevinen olabilir ama hikayeye baştan sona bakınca insan üzülüyor." dedi.

MUSLERA TAHRİKE HİÇ ALDIRMADI
Kalesinde açık tribündeki Beşiktaşlılar'ın sözlü sataşmalarına maruz kalan Muslera, tribünlerle hiç ilgilenmedi ve maçına odaklandı. Uruguaylı file bekçisi kalede yine güven verdi.

PODOLSKİ'DEN 4X4'LÜK DESTEK
Bir süredir sakatlığı nedeniyle Almanya'da bulunan Galatasaray'ın yıldız ismi Podolski, dün akşam Arena'daydı. Alman futbolcu maç boyunca takımının 20. şampiyonluğunu ifade eden 4 yıldızlı şapkayla oturdu. Podolski, "Galibiyet bize çok yakındı. Ama 1 puanla dönüyoruz. Yine de kötü bir sonuç değil" dedi.