35 milyonluk yedek mi olur!

G.Saray’la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Selçuk İnan bu süreçte 35 milyon TL alacak. Riekerink’le görüşen yönetim, “35 milyonluk yedek mi olur. Onu kazanmalısın”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2016 Güncelleme 15 Eylül 2016, 01:15
35 milyonluk yedek mi olur!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Selçuk İnan'ın takımdaki geleceği hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'in bu sezon planlarında olmayan Sarı-Kırmızılı futbolcu için yönetim harekete geçti. Hollandalı hocanın ön libero mevkii için Tolga Ciğerci ve Nigel de Jong'u düşünmesi nedeniyle Selçuk'a kulübe yolunun görünmesi yönetimi rahatsız etti. 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan Selçuk İnan'ın bu süreçte eline 35 milyon TL'lik bir gelir geçecek. Bunu bilen Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerden Levent Nazifoğlu'nun Jan Olde Riekerink ile bir görüşme yaparak, "35 milyon TL'lik yedek olur mu. Selçuk'u bu takımda mutlaka oynatman gerekir" dediği gelen bilgiler arasında.

BİZİM SOKAĞA ATACAK PARAMIZ YOK!
Yönetici Levent Nazifoğlu'nun bir süre önce Selçuk'a sahip çıkarak onun takımın kaptanı olduğunun altını çizmesinde de bu gerçeğin yattığı ortaya çıktı. Başkan Dursun Özbek ve Levent Nazifoğlu'nun Hollandalı hocaya ayrıca, "Selçuk madem bu kadar yüksek para alacak onu yedek bırakmamalısın. Bizim sokağa atacak paramız yok. Kendisini yeniden kazan. Selçuk her zaman ihtiyaç duyacağımız bir oyuncu" uyarısı yaptığı belirlendi.