Yeniden Sow zamanı!

Al Ahli yönetiminin inadı sonunda kırıldı. Bonservis isteyen Birleşik Arap Emirlikleri kulübü sonunda kiralama ücretine razı oldu. Transferde Moussa Sow'un ısrarla Fenerbahçe'ye gitmek istemesi belirleyici oldu. Senegalli yıldız "Ait olduğum yere gidiyorum" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2016 Güncelleme 31 Ağustos 2016, 01:12
Yeniden Sow zamanı!

İÇİNDEKİLER

Önceki gece Jeremain Lens'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler dün de yaşanmaya devam etti. Hakim Ziyech transferinden sonuç alamayan ve hemen ardından Sunderland'den Lens'i 1 yıl kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Lens'in ardından rotasını bir kez daha Moussa Sow'a çeviren sarı-lacivertli yönetim, Al Ahli ile yaptığı ilk görüşmelerden olumlu sonuç alamamıştı. Moussa Sow ile kesin olarak anlaşmaya varan ve Al Ahli ile bir kez daha pazarlık masasına oturan sarı-lacivertli yönetim, Sow'un Fenerbahçe'yi gelmek istemesini koz olarak kullandı ve Al Ahli yöneticilerini 1 yıl kiralık konusunda ikna etti. Sow'un kiralık transferi için Al Ahli ile ekonomik pürüzlerin de ortadan kaldırıldığı bildirildi.

AL AHLI'NIN CEO'SU SON ANA KADAR DİRENDİ
F.Bahçe'nin flaş transferinde Moussa Sow'un Al Ahli'ye uyguladığı psikolojik baskı etkili oldu. Al Ahli CEO'su Saeed Obaid ile dün akşam saatlerinde yaptığı görüşmede, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum, bu konuda anlayış bekliyorum. Türkiye ile bağlarım çok kuvvetli ve bu sebeple en azından bir yıl izninizi istiyorum" ifadelerini kullandı. Sow anlaşmanın ardından, "Ait olduğum yere gidiyorum" dedi.