Caner'den ültimatom

Kulübüne baş kaldıran Caner, “Benim için bonservis bedeli ödemediniz. Aynı şekilde de bırakmak zorundasınız”dedi. Caner'in çıkışı karşısında Inter'in milli futbolcuyu bırakmaktan başka çaresi kalmadı. Yıldız oyuncunun Beşiktaş'a imza atması an meselesi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2016 Güncelleme 29 Ağustos 2016, 01:48
Caner’den ültimatom

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Caner Erkin transferinde çok önemli gelişmeler yaşıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in yıldız futbolcuya onay vermesinin ardından İtalyan kulübü Inter'le görüşen yöneticiler, kendilerinden 1.5 milyon Euro bonservis bedeli talep edince devreye bu kez Caner Erkin'i soktu. İtalyan basınından yer alan haberlerde Caner'in Inter'e rest çekerek, "Beni bonservis bedeli olmadan transfer ettiniz. Aynı şekilde beni bırakmanız gerek ir. Yoksa hiçbir yere gitmem. Sözleşmem bitinceye kadar maaşımı ödemek zorundanız" dediği öğrenildi. Tecrübeli sol bekin Beşiktaş'a transferi halinde Fenerbahçe'de giydiği 88 numaralı formayı giyeceği belirlendi.

2.2 MİLYON EURO GARANTİ PARA ALACAK
Caner Erkin'in bu kararlı tutumu sonrasında geri adım atmak zorunda kalan Inter bu gelişmenin ardından köşeye sıkıştı. Beşiktaş bu oyuncuyu Inter'den bedelsiz aldığı takdirde 2.2 milyon Euro garanti para ve maç başı ücret ödeyecek. Caner Erkin'in işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçerek resmi imzayı atacağı iddia edildi.