Orman forvet avında

Fikret Orman Porto ile bir kez daha masaya oturuyor. Aboubakar olmazsa rota Eto’o veya Gyan’a dönecek. Orman İngiltere'de de Samir Nasri, Jovetic ve stoper oynayan Mangala için de pazarlık yapacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2016 Güncelleme 25 Ağustos 2016, 00:00
Orman forvet avında

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş transferler için artık gün sayıyor. Siyah- beyazlı taraftarlar da transfer sezonu bitmeden bir an önce yönetimin isimleri açıklamasını bekliyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Porto'nun yıldız golcüsü Aboubakar ile tekrar masaya oturacak. Orman, Abobukar'ı kadrosuna katamazsa bu kez ibre Antalyasporlu Eto'o ve Gyan'a dönecek. Beşiktaş Yönetimi'nin ilk planda Aboubakar'ı kadrosuna katmak istediği biliniyor. Fikret Orman'ın kurmaylarıyla yaptığı toplantıda da, "Abobukar'ı almadan dönmeleyim... Tüm şartlarımızı zorlayalım ama kulübün menafaatlerinde de ödün vermeyelim. Bu transferi başarırsak taraftar da coşar" diye konuştu.

CUMARTESİ GÜNÜNE KADAR AÇIKLANACAK
Orman'ın Aboubakar tranferi dışında Samir Nasri, Jovetic ve stoper oynayan Mangala ile İngiltere'de pazarlık masasına oturacağı öğrenildi. Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman'ın hafta sonuna kadar transferleri açıklaması bekleniyor. Orman'ın özellikle forvet transferi konusuna titizlikle eğildiği bildirildi. Orman ve ekibi cumartesi gününe kadar transferi bitirecek.