Diarra için geri sayım

Riekerink, ön libero için bastırınca yönetim de Diarra’nın menajerine rest çekti ve 2 gün süre verdi. Eğer olumlu yanıt gelmezse Obi Mikel ile Gonzales için düğmeye basılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2016 Güncelleme 25 Ağustos 2016, 01:41
Diarra için geri sayım

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktör Jan Olde Rierenk, Karabük maçında kötü bir performans sergileyen orta sahayı gördükten sonra ön libero transferini bir an önce takımda görmek istediğini söyledi. Hollandalı hoca "Diarra olmuyorsa başka birini alalım" dedi. Bunun üzerine G.Saraylı idareciler de Lokomotiv Moskova ile yaşadığı problemi henüz çözemeyen Lassana Diarra ve menajerine net mesaj yolladı: "Bu işi acil karara bağlayın. Sizi maksimum 2 gün daha bekleriz." Galatasaray bu sert restin ardından daha fazla vakit kaybetmemek adına Diarra'nın alternatifi olarak düşünülen iki futbolcuyla temaslara geçti. Ancak Diarra'dan olumlu haber gelirse öncelik yine Fransız futbolcunun olacak.

DIARRA'NIN ALTERNATİFLERİ HAZIR KITA!
Sarı-Kırmızılı yönetimin alternatif isimleri de hazır durumda. Diarra olmazsa ilk hedef Chelsea'den Obi Mikel. Chelsea'den 4.5 milyon Euro alan Nijeryalı yıldıza Aslan 3 milyon Euro önerdi. Ön libero listesine Giancarlo Gonzalez'in de dahil olduğu belirtiliyor. El Mundo Deportivo Gazetesi'nin iddiasına göre sarı-kırmızılılar stoperde de oynayan 28 yaşındaki futbolcu için girişimde bulundu.