Şimdi sıra şampiyonlukta

Uçakta Jan Riekerink’le birlikte zafer pozu veren Başkan Dursun Özbek, “Oyuncularımızın ayaklarına sağlık. Şimdi sırada lig var” açıklamasını yaptı... Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır ise, "Futbolcularımız bundan sonra da tüm maçlarda böyle oynayacaklardır. Başka türlü kabul etmiyoruz" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2016 Güncelleme 15 Ağustos 2016, 00:15
Şimdi sıra şampiyonlukta

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ı penaltılar sonunda 4-1 yenerek Süper Kupa'yı müzesine götüren Galatasaray'da çok büyük bir coşku yaşanıyor... Dönüş yolculuğunda zaferin mimarlarından teknik direktör Jan Olde Rikerink'le birlikte poz veren Başkan Dursun Özbek, Süper Lig öncesi iddialı mesajlar verdi. Özbek, "Taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Hocamızı, futbolcu ve yönetici arkadaşlarımı kutluyorum. Bu kupaya ihtiyacımız vardı, Galatasaray'a hayırlı olsun. Oyuncularımızın ayaklarına sağlık. Bu moralle ligde de çok iyi neticeler alacağımızdan eminim. Şimdi sırada lig var" ifadesini kullandı.

BİZİM YAPTIKLARIMIZIN ÜRÜNLERİ!
2. Başkan Cengiz Özyalçın ise, "Önce Fenerbahçe'ye karşı, Turkiye Kupası'nı şimdi de Beşiktaş'a karşı Süper Kupa'yı kazandık. Bu bizim yaptıklarımızın ürünleri diye yorumluyorum" dedi. Eşref Alaçayır da "Allah'ın hikmeti tüm penaltıları biz attık. Herhalde bundan sonra da ligdeki tüm maçlarda böyle oynayacaklardır. Başka türlüsünü kesinlikle kabul etmiyoruz" diye konuştu.