Konya’ya kocaman kuşatma

Yönetim, Konya’nın Aykut Kocaman’a izin vermesi için hatrı sayılır kişileri devreye sokacak. Hedef; tecrübeli teknik adam ile Konya arasındaki ilişkilere zarar vermeden bu işi bitirebilmek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2016 Güncelleme 15 Ağustos 2016, 00:26
Konya’ya kocaman kuşatma

İÇİNDEKİLER

Yardımcılarıyla birlikte Portekiz'e giden Vitor Pereira ile yolları ayırmak için gün sayan Fenerbahçe bir yandan da yeni teknik adamını arıyor... Bir çok üst düzey yabancı hoca ile temas kuran Sarı- Lacivertliler, şu anda Aykut Kocaman ismi üzerine yoğunlaşmış durumda. Tecrübeli teknik adam ile temas kuran yönetim, "Gelmek isterim ama Konyaspor'u yarı yolda bırakamam" mesajını almıştı. Fenerbahçe şimdi Konyaspor'u ikna ederek Kocaman'ı yeniden takımın başına getirmek istiyor. Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı Ahmet Şan, ligin başlamasına çok kısa bir süre kalması nedeniyle başarılı hocayı kesinlikle bırakmak istemiyor. Kocaman da ancak Konyaspor'un izin vermesi durumunda Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor. Yönetim bu nedenle hatrı sayılı kişileri devreye sokarak Yeşil- Beyazlılar'ı iknaya çalışacak.

KOCAMAN OLMAZSA YABANCI GELECEK
Başkan Aziz Yıldırım da Ahmet Şan ile görüşerek Kocaman için izin isteyecek. Hedef, tecrübeli teknik adam ile Konyaspor arasındaki ilişkilere zarar vermeden bu işi bitirmek. Fakat Sarı-Lacivertliler ligin başlamasına çok kısa bir süre kaldığı için elini çabuk tutmak istiyor. Bu nedenle hafta sonuna kada olumlu ya da olumsuz bu iş neticelenecek. Eğer Kocaman planı yatarsa bu kez rota yabancıya dönecek. Yönetim listedeki Pellegrini, R.Carlos, Laurent Blanc ve Marcelo Bielsa'dan birisini takımın başına getirmeye çalışacak.