TV’den Pereira’ya psikolojik baskı

Fenerbahçe TV, iki gündür Sarı-Lacivertli takımın geçen sezon Bursa maçında Van Persie’nin Pereira ile yaşadığı diyaloğun görüntülerini ekrana getiriyor. Portekizli hocaya mesaj gönderiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2016 Güncelleme 08 Ağustos 2016, 00:47
TV’den Pereira’ya psikolojik baskı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Pereira arasındaki psikolojik savaş bambaşka bir boyut kazandı. İstifa etmemek için direnen Pereira'ya tepkiler büyürken, Fenerbahçe TV de iki gündür Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynadığı maçın görüntüleri ekrana geliyor. Van Persie'nin Pereaira'ya "posta koyduğu" el kol hareketleriyle tartıştığı maçın görüntülerini hiç kesmeden ek- rana getiriyor. Fenerbahçe TV'den bu görüntülerin ekrana getirilmesi "Yönetim Pereira'ya psikolojik baskı yapıyor" yorumlarına neden oldu.

3 MİLYON EURO BONSERVİS
Bu arada Van Persie kendisine gelen röportaj taleplerini ise "Biraz sabır" diyerek geri çeviriyor. Hollanda'nın AD, De Telegraph, İngiltere'den The Sun ve Daily Mail muhabirlerine Van Persie, "Ben sabırlı biriyimdir. Siz de biraz sabredin. Yakında güzel şeyler olacak"' dedi. Hollandalı futbolcunun bu sözleri "Pereira yakın da gidecek" şeklinde algılandı.