Bu Galatasaray çok farklı

Takımda kalacağını net bir şekilde açıklayan Dzemaili, “Bıraktığım ve şimdiki Galatasaray arasında çok büyük farklar var. Yönetimden yeni sözleşme istiyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2016 Güncelleme 28 Temmuz 2016, 00:00
Bu Galatasaray çok farklı

İÇİNDEKİLER

EURO 2016'da gösterdiği başarılı performansının ardından birçok takımdan teklif alan Blerim Dzemaili, Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili ilk kez konuştu. İsviçreli yıldız, "Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp ve camia olduğunu düşünüyorum. Benim 1 sene daha kontratım var ve burada mutluyum. Devam etmek istiyorum. Yeni bir sözleşme için hocayla ve yönetimle görüşmek, uzun yıllar burada kalmak istiyorum" ifadesini kullandı.

RIEKERINK'İ DE ÖVDÜ
Dzemaili, Genoa'ya kiralandığı dönemdeki Galatasaray ile geri döndüğünde bulduğu Galatasaray'ın önemli farklılık gösterdiğini söyleyerek, "Bir haftadır buradayım ve ilk izlenimim bu şekilde. Hoca farklı, yeni oyuncular var. Takım içi havayı çok daha olumlu buldum. Çok iyi bir hocamız var ve tüm oyuncularla birebir ilgileniyor. İletişim seviyesi yüksek biri. Bıraktığım ve şimdiki Galatasaray birbirinden çok farklı" açıklamasını yaptı.