Forvet krizi

G.Saray yönetimi ligin başlamasına 25 gün kala henüz forvet transferini gerçekleştiremedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2016 Güncelleme 25 Temmuz 2016, 00:38
Forvet krizi

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon hazırlıkları için Danimarka'ya giden Galatasaray'da teknik patron Riekerink sürpriz bir karar verdi. Umut Bulut, Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Endoğan Adili, kamp kadrosuna alınmadı. İzinli olan Lukas Podolski ise ağustos ayı başında kampa katılacak. Sarı-kırmızılıların kamp kadrosunda yer alan futbolcular şunlar: Fernando Muslera, Serdar Aziz, Hamit Altıntop, Ryan Donk, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Martin Linnes, Blerim Dzemaili, Emrah Başsan, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Salih Dursun, Berk İsmail Ünsal, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever.

SADECE BERK İSMAİL!
Böylece Galatasaray, yeni sezon öncesi çok kritik olan Danimarka kampına Berk İsmail dışında forveti olmadan gitti. Sarı-Kırmızılı yönetimin ligin başlamasına 25 gün kala henüz golcü transferini gerçekleştirememesi taraftarların tepkisini çekiyor.

RODALLEGA İÇİN SON TEKLİF: DONK+1 MİLYON EURO
Forvet transferi için büyük uğraş vermesine rağmen henüz somut bir adım atamayan Galatasaray yeniden başa döndü!..

YENİDEN TEKLİF
Sarı-Kırmızılılar daha önce anlaştığı fakat serbest kalma opsiyonu olan 1.7 milyon Euro'yu ödemeyince transferi yatan Hugo Rodallega için yeniden harekete geçti. Görüştüğü isimlerden hiçbirini ikna edemeyen yönetimin Akhisar Belediye'ye yeni bir teklif sunduğu öğrenildi.

AKHİSAR SOĞUK!
Alınan bilgilere göre Galatasaray yönetimi Akhisar'a 1 milyon Euro'nun yanı sıra Donk'u önerdi. Fakat Ege kulübünün bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. Yönetimin 1.5 milyon Euro çıkması gündemde.