Başkan Usta’dan Eren için dev harekat

Trabzonspor 3 Büyükler’in peşinden koştuğu Eren Derdiyok için kulübüyle el sıkıştı. Futbolcunun menajeri ile de masaya oturacak olan Muharrem Usta bu transfere noktayı koyacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2016 Güncelleme 25 Temmuz 2016, 00:33
Başkan Usta’dan Eren için dev harekat

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan Eren Derdiyok için Trabzonspor'dan dev bir atak geldi. Bordo-Mavili yönetimde forvet arayışları devam ederken Kasımpaşa'nın golcü oyuncusuna yönelik ilgi de her geçen gün artıyor. İstanbul temsilcinin ilk etapta bırakmaya yanaşmadığı Eren için önce Beşiktaş ardından ise Trabzonspor'un teklif yaptığı ve bu nedenle Kasımpaşa'nın kararını gözden geçirdiği ifade edildi.

MENAJERİYLE GÖRÜŞECEK
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da, Kasımpaşa kulübünün Eren'i satabileceğini belirtmesinin ardından oyuncunun menajeri ile görüşmek üzere İspanya'ya gitti. Başkan Muharrem Usta'nın burada sürpriz bir isimle de görüşebileceği ancak öncelikle Eren'in menajeri ile bir araya gelerek transferi sonuçlandırmaya çalışacağı ifade edildi.

TAM BİZE GÖRE BİR GOLCÜ
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın özellikle istediği Eren Derdiyok için, "Tam bize göre bir santrfor. Bizde büyük işler yapacağına inanıyorum. Onu takımda görmeyi çok isterim. Eren'le birlikte büyük işler yaparız. Oyun sistemimde ona çok kilit bir görev veririm" dediği öğrenildi.