Darbeye karşı omuz omuza

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon taraftarları dün gece Taksim’de demokrasi yürüyüşündeydi. Tüm renkler vatan aşkına birleşti. Dört büyük takımımızın taraftarları ellerindeki Türk bayraklarıyla hep bir ağızdan haykırarak "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2016 Güncelleme 24 Temmuz 2016, 02:01
Darbeye karşı omuz omuza

İÇİNDEKİLER

Hain darbe girişimine karşı Türkiye tek ses tek yürek... Tüm yurtta günlerdir hain saldırıya karşı millet eline bayrağını alıyor ve meydanlara koşuyor... Dün Taksim'de taraftar grupları toplanarak hain darbe girişimini protesto ederek ellerindeki Türk bayraklarıyla düşmanı titrettiler. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve birçok Anadolu kulübünün taraftarları Tünel'den Taksim Meydanı'na kadar yürüdü. Bu yürüyüş sırasında Fenerbahçelisi Galatasaraylısıyla, Beşiktaşlısı Trabzonlusuyla kucaklaştı. Tek ses çıktı... O da "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez"... Tek renk vardı... Kırmızı-Beyaz... Milletin İradesi dün gece düşmana korku saldı... 7'den 77'ye 10 binlerce taraftar ellerindeki bayrak ve flamalarla sloganlar atarak, meşaleler yaktı. Genç F.Bahçeliler Grubu Sözcüsü Yücel Arslan, "Bu ülke yüce Türk milletinin emaneti altındadır. Kimse bu ülkeyi bölemeyecektir" ifadelerini kullandı.


Türk bayraklarıyla Taksim Meydanı'nı dolduran taraftarlar, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine lanet okudu.

ÜLKEMİZİN ÜZERİNDE BÜYÜK OYUNLAR OYNANIYOR
Galatasaray Ultraslan Grubu Lideri Sebahattin Şirin ise, "Bu ülke darbelerden çok çekti. Darbelere karşı 'hayır' diyoruz. Ülkemizin üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Güzel bir birlik beraberlik gösteriyoruz şu anda" diye konuştu. Beşiktaş ve Trabzonspor taraftar grupları da hain darbe girişimini kınayan açıklamalarda bulundular. Taraftar gruplarının dün gece omuz omuza yürümesi sosyal medyadan da olumlu tepkiler aldı. Mesajlarda, birbik ve beraberlik vurgusu yapıldı.


Beşiktaş taraftarları da darbe girişimini lanetledi.


F.Bahçe ve G.Saraylılar meydanda yan yanaydı.


Taksim'de omuz omuza veren taraftarlar, demokrasiye sahip çıktı.


Taraftarlar hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okudu. Onbinlerin coşkusu görülmeye değerdi.