Kartal’a Gomez darbesi!

Milli iradeye yapılan hain saldırının Beşiktaş’a zararı da büyük oldu Daha önce yeni sözleşmeye sıcak bakan Mario Gomez dün yayınladığı mesajda, yeni sezonda Siyah-Beyazlı formayı giymeyeceğini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2016 Güncelleme 21 Temmuz 2016, 00:09
Kartal’a Gomez darbesi!

İÇİNDEKİLER

Cuntacı hainlerin demokrasiye ve milli iradeye yaptığı kalkışma, bir dünya yıldızının Türkiye'den ayrılmasına neden oldu... Geçen sezon Beşiktaş formasıyla şampiyonluk ve gol krallığı yaşayan Mario Gomez dün Siyah-Beyazlı kulübe veda etti. Yaşanan son gelişmeler nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılma kararı alan Alman yıldız, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, "Benim için bu kararı vermek oldukça zor oldu ancak gelecek sezon o mükkemmel statta, müthiş Beşiktaş taraftarının önünde oynayamayacağımı üzülerek bildiriyorum. Bu kararı almamdaki tek etken, Türkiye'nin son zamanlardaki politik durumu. Kesinlikle başka hiçbir sebebi yok. Son birkaç günde gerçekten korkunç olaylar gerçekleşti. Burada ailemle birlikte geçirdiğim mükkemel zamanlar için kulübe ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Bu ülke ve Beşiktaş, benim kalbimde oldukça önemli bir yer edindi" ifadesini kullandı.

LİSTEDE İKİ İSİM VAR: WILFRIED BONY VE BAS DOST
Bu gelişme Beşiktaş camiasında adeta şok etkisi yarattı... Alınan bilgilere göre yönetim vakit geçirmeden forvet transferi için düğmeye bastı. Gomez'in aynılma ihtimaline karşılık bir süredin çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar'ın listesinde iki isim olduğu öğrenildi. Bu isimler Wilfried Bony ve Bas Dost... Yönetim önümüzdeki günlerde Manchester City ve Wolfsburg'la temasa geçerek satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerini iletecek.