F.Bahçe beni sahiplendi

İmza töreninde konuşan sol kanat oyuncusu İsmail Köybaşı, “Barada olmaktan son derece mutlu ve gururluyum . Tercihim beni sahiplenen Fenerbahçe oldu” açıklamasını yaptı. Fenerbahçe Genel Sekreter Mahmut Uslu, 3 yıllık sözleşme imzalayan İsmail Köybaşı için "İhtiyacımız olan sol bekimizi transfer ettik. Çok iyi bir sporcu ve beyefendi birisi" ifadelerini kullandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2016 Güncelleme 15 Temmuz 2016, 00:00
F.Bahçe beni sahiplendi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yeni transferi İsmail Köybaşı, Ülker Stadyumu'nda yapılan törenle resmi sözleşmeye imza attı. Asbaşkan ve basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun da katıldığı törende Uslu, "İhtiyacımız olan sol bekimizi transfer etmiş oluyoruz. Bizim için anlamlı bir imza töreni. İyi bir sporcu, beyefendi... Fenerbahçe'ye uzun yıllar faydalı olacağını düşünüyorum." dedi. Mahmut Uslu'nun konuşmasının ardından söz sırası İsmail Köybaşı'ya geldi. Fenerbahçe'nin kendisini sahiplendiğini belirten milli futbolcu, "Ortalama profesyonel futbol kariyerinin 15 yıl olduğunu düşünürsek 2. yarısına girmiş buluyorum. Burada olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Tercihim beni sahiplenen Fenerbahçe kulübünden yana oldu." açıklamasını yaptı.

3-5-2 YA DA 4-4-2... HEPSİNİ OYNAMALIYIZ...
Fenerbahçe'nin yeni sistemi ile de açıklamalarda bulunan milli futbolcu şöyle devam etti: "3-5-2 ya da 4-4-2 gibi taktiklerin hepsinde oynamak durumundayız. Maç içinde de bu taktikler değişebilir. Diziliş fark etmeden, her şeyimi vereceğimin sözünü veriyorum." Milli Takaımımız'ın EURO 2016 finalleari kadrosunda da bulunan İsmail Köybaşı 2-0 kazanılan Çek Cumhuriyeti maçında oynamıştı.

BENİ TANIRLAR PARAYLA İŞİM OLMAZ!
Gökhan Gönül ile ilgili kendisine yöneltilen soruya da cevap veren İsmail, "Beni tanıyan herkes karakterimi iyi bilir, hiçbir zaman paraya önem vermedim, vermeyeceğim de. Aldığım karardan dolayı pişman değilim, mahcup değilim. Bir karar aldım ve bu kararımdan dolayı mutluyum. Gökhan Gönül, Beşiktaş'tan daha fazla para aldı, ben daha az aldım diye bir şey söylemedim" dedi.

ÖZÜR DİLİYORUM
İmza töreninde konuşan İsmail Köybaşı Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarındaki tezahürat sırasında söylediği sözler nedeniyle Fenerbahçe camiasından ve taraftarından özür diledi. Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan İsmail Köybaşı "Neticesinde bir şampiyonluk kutlamasıydı, benim de o sırada ismim söylendi. Böyle bir olayın içerisinde olduğum için üzgünüm. Böyle bir görüntünün içerisinde istemesem de olmamam gerekirdi. Böyle bir durumdan rahatsız oldum, Fenerbahçe camiasından böyle bir durumda olduğum için özür dilerim. Bundan sonra bu forma için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve beni de bu güzellikler ile anmalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.