İntikam değil prensip meselesi

Orman “İnşallah intikam için gitmemiştir” dedi. İsmail yakın çevresine “Biri 2.2 milyon Euro alacak. Biri 1.1 milyon Euro. Ben de bana değer veren bir kulübü seçtim” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2016 Güncelleme 14 Temmuz 2016, 00:50
İntikam değil prensip meselesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe İsmail Köybaşı transferini dün resmen açıkladı. Sabah görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. İsmail daha sonra sağlık kontrolünden geçti. Gökhan Gönül'ün imza töreni sonrası Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "İnşalah İsmail intikam için Fenerbahçe'yi seçmemiştir" sözlerine yıldız futbolcunun tepki gösterdiği öğrenildi. İsmail"in "İntikam filan değeil, bu prensip meselesi" dediği ifade edildi.

İMZA TÖRENİ BUGÜN 14.00'TE
İsmail'in yakın çevresine "Bana 1.1 milyon Euro önerdiler. Kabul ettim. Ancak daha sonra Gökhan'a 2.2 milyon Euro verdiler. Bana teklif edilen paranın tam iki katı. Ben şampiyon olmuş bir takımın sol bekiyim. Gökhan ağabeyi çok severim. O da Fenerbahçe'in sağ bekiydi. Ama arada iki kat fark vardı. Benim yerimde Gökhan ağabey de olsa o da aynısını yapardı. Bu intikam değil prensip meselesi. Biz profesyonel oyuncularız" dediği öğrenildi. İsmail'in bugün saat 14.00'te kendisini resmen F.Bahçeli yapacak sözleşmeye imza atacağı açıklandı.

SKRTEL&İSMAİL'E SAĞLIK KONTROLÜ
Bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak iki oyuncunun dün detaylı sağlık kontrolleri yapıldı...Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu, Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel ve Beşiktaş ile yollarını ayıran İsmail Köybaşı dün sabah detaylı sağlık kontrolünden geçti.

EFOR TESTİ VE ORTOPEDİK MUAYENE
Ulus'ta bulunan Liv Hospital'da yapılan sağlık kontrollerinde önce kan değerlerine bakılan her iki futbolcu, daha sonra efor ve ortopedide bir dizi testlere tabi tutuldu.

YILLIK 1 MİLYON 750 BİN GARANTİ PARA ALACAK
Fenerbahçe her konuda anlaşmaya vardığı milli oyuncu İsmail Köybaşı'ya yıllık 1 milyon 750 bin Euro garanti para ile birlikte maç başı 15 bin Euro verecek. Öte yandan Fenerbahçe Beşiktaş'ta biten sözleşmesinin ardından Siyah-Beyazlı takımdan ayrılan 27 yaşındaki futbolcuya 900 bin Euro da imza parası ödeyecek.