Viking çıkarması

Futbol Direktörü Cenk Ergün öncelikle Kopenhag’lı Delaney ve Cronelius için kulübüyle masaya oturacak. Ardından Johansen için İskoç ekibi Celtic’in kapısını çalacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2016 Güncelleme 10 Temmuz 2016, 00:00
Viking çıkarması

İÇİNDEKİLER

Galatasaray dış transfer harekatına başlıyor... Teknik Direktör Riekerink'in görüşlerini alarak uygun rakama nokta transferler gerçekleştirmek isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim 2 Norveç, 1 Danimarkalı futbolcu için harekete geçti. Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün yarın önce Danimarka ardından İskoçya'ya giderek 3 yıldızı bitirmeye çalışacağı gelen bilgiler arasında. Danimarka'da Kopenhag'da oynayan ön libero Thomas Delaney ve forvette yer alan Andreas Cordelius için kulübü Kopenhag'la masaya oturacak olan Ergün 2 futbolcu için 3 milyon Euro'luk bir teklif sunacak. 2 oyuncunun Galatasaray'a gitmeye sıcak bakması bu transferde Sarı-Kırmızılı yönetimin işini kolaylaştırıyor.

STEFAN JOHANSEN'İ KİRALAMA FORMÜLÜ
Cenk Ergün'ün 2 futbolcuyu bitirdikten sonra İskoçya'ya giderek Celtic'in Norveçli orta saha oyuncusu Stefan Johansen için kulübüyle görüşeceği öne sürüldü. Ergün'ün 3 oyuncudan en az 2'sini bitirmek için yönetimden talimat aldığı ortaya çıktı. Johansen'in en kötü olasılıkla kiralanmasının gündeme geleceği ancak öncelikle bu oyuncunun bonservisiyle transfer edilmesine çalışılacağı belirlendi.

7 SEZONDUR KOPENHAG'DA
Thomas Delaney 7 sezondur Kopenhag forması giyiyor. Geçen sezon 38 resmi maça çıkan Delaney bu maçlardan 37'sinde ilk 11'de oynadı. Delaney fileleri de 6 kez sarstı.