Skrtel Fener'e çok yakın

The Guardian gazetesi Skrtel’e Çin ve Almanya’dan teklifle r olduğunu öne sürdü. İngiliz gazetesi, “Ancak Skrtel 7 milyon sterlin teklif eden Fenerbahçe’ye çok yakın” ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2016 Güncelleme 17 Haziran 2016, 00:00
Skrtel Fener’e çok yakın

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Skrtel'i bitirmek üzere... Bir süredir adı Beşiktaş ile anılan Liverpool'un Slovak stoperi Martin Skrtel için İngiliz basınından flaş bir iddia geldi. Başta The Guardian gazetesi olmak üzere İngiliz basını, Çin ve Almanya'dan teklifler alan Skretel'in Fenerbahçe ile anlaştığını duyurdu. Haberde, "Fenerbahçeli yöneticiler geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giderek Skretel için Liverpool'la ve futbolcunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Sarı-Lacivertli yönetim 7 milyon sterlin bonservis bedeliyle bu transfer için söz aldı. Skrtel Liverpool'da fazla şans bulamadığı için bu transferi istiyor. Artık ufak ayrıntılar kaldı. Slovak futbolcu gelecek sezon büyük olasılıkla F.Bahçe'de oynayacak"dedi.

F.BAHÇE'NİN TRANSFERİ BİTİRMESİ AN MESELESİ
31 yaşındaki Martin Skretel'in geçen sezon sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığını hatırlatan The Guardian gazetesi, "Slovak oyuncu Menajer Jürgen Klopp göreve geldikten sonra ancak 4 maçta ilk 11'de şans buldu" yorumunu yaptı. İngiliz gazetesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira'nın d a Skretel'i çok istediğini öne sürerek, "Fenerbahçe'nin bu transferi bitirme olasılığı çok yüksek" ifadesini kullandı.

ZENİT'İN ALT YAPISINDAN YETİŞTİ
Martın Skretel Rus takımı Zenit'in altyapısından yetişti. Son 8 sezondan beri İngiliz temsilcisi Liverpool'da forma giyen 31 yaşındaki futbolcu özellikle hava toplarına çok hakim bir oyuncu. Esas yeri stoper olmasına rağmen gerektiğinde savunmanın sağında da oynayabiliyor.

KLOPP'LA YILDIZI HİÇ BARIŞMADI
İngiliz devi Liverpool'da tam 8 sezon forma giyen Martin Skretel'in Teknik Direktör Jürgen Klopp'la yıldızı hiç barışmadı. Slovak futbolcunun bu nedenle takımdan ayrılmak istediği gelen bilgiler arasında.