Cimbom'dan yıldız avı

G.Saray Schalke ile sözleşmesi biten Rus stoper Neustadter’le her konuda anlaştı. Sırada Dembele, Eto’o ve Enner Valencia var. Bonservisi elinde olan Fransız golcü Dembele listedeki ilk isim. Valencia ve Eto'o içinde önemli ilerlemeler sağlandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2016 Güncelleme 15 Haziran 2016, 07:55
Cimbom’dan yıldız avı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ekonomik krize rağmen transferde sessiz durmuyor. Henüz yeni bir teknik adamla anlaşamayan Sarı-Kırmızılı yöneticiler buna rağmen belirledikleri oyuncularda çok önemli ilerlemeler sağladı. Galatasaray yabancı transferinde Schalke ile sözleşmesi biten Roman Neustadter ile her konuda anlaşma sağladı. Rus stopere 3 yıllık imza attırılması için yönetim artık sadece gün sayıyor. Alman ekibinde başarılı bir performans gösteren Neustadter'e ayrıca 2 milyon Euro imza parası verilecek. Aslan transferde öncelikle Fransız santrfor Dembele'ye odaklandı. Fulham'la sözleşmesi biten 19 yaşındaki futbolcuyla yapılan ilk görüşmelerde olumlu sonuç alındı. Bu futbolcunun bonservisinin elinde olması Galatasaray için önemli bir avantaj olarak gösteriliyor. Genç futbolcunun yıllık 1 milyon 750 bin Euro'yu kabul ettiği ve görüşmelerin olumlu sürdüğü ortaya çıktı.
BU HAFTA ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELER BEKLENİYOR
Galatasaray Neustadter ve Dembele dışında 2 isim üzerinde daha duruyor. Bunlardan biri Antalyaspor'da oynayan Kamerunlu golcü Eto'o. Bu futbolcu için nabız yoklayan yönetim olumlu işaretler aldı. Sarı-Kırmızılı yönetimin ayrıca West Ham'da forma giyen ve kulübüyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Valencia'yı kiralamak için uğraşıyor. Bu oyuncuya 1 yıllığına 2 milyon Euro teklif edildi.