Gökhan Gönül Beşiktaş'ta

Kartal Mart sonundan beri görüştüğü F.Bahçe’nin yıldız oyuncusunu imza aşamasına getirdi. Gökhan’ın menajeri Ahmet Bulut “Fenerbahçe defteri bizim için kapanmıştır” dedi. Aziz Yıldırım'ın "Fenerbahçe Kaptanı sezon içinde Beşiktaş'la nasıl görüşür" diye Gökhan'a kızdığı belirlendi. Kartal, yıldız futbolcuya 3 yıllık imza attırmak istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2016 Güncelleme 29 Mayıs 2016, 01:20
Gökhan Gönül Beşiktaş’ta

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Gökhan Gönül'de mutlu sona ulaştı... Mart sonundan itibaren Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu ile görüşmelere başlayan Siyah- Beyazlı yönetimin Gökhan için gün saymaya başladığı ortaya çıktı. Beşiktaş bu transferde Gökhan'a 1.5 milyon Euro imza parasıyla birlikte yılda 1.7 milyon Euro teklif etmiş maç başı da 15 bin Euro önermişti. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'nin kendisine yapacağı görüşmeyi bekleyen Gökhan Başkan Yıldırım'dan bir davet çıkmayınca kararını Beşiktaş lehine kullandı. Gökhan'ın menajeri Ahmet Bulut yaptığı açıklamayla Gökhan için F.Bahçe defterinin kapandığını resmen duyurdu.

EVET BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALDIK
Sarı- Lacivertli kulübün bugüne kadar kendileriyle her hangi bir görüşme yapmadığını ifade eden Bulut, "Yönetim benimle de görüşmeyeceğini bildirdi. Bu nedenle ben de onlarla konuşmayacağım. Beşiktaş'tan teklif aldığımız doğru ama İspanya'da 5 farklı takımdan daha teklif aldık. Henüz kimseyle bir anlaşma yapmadık" dedi.

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM GÖKHAN'I SİLDİ
Menajer Ahmet Bulut gelen tekliflerin hepsini 31 Mayıs'tan sonra değerlendireceklerini ifade etti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kaptan Gökhan Gönül'e anlaşması devam ederken Beşiktaş'la görüşme yapmasına kızdığı ve bu nedenle Gökhan'ı sildiği öne sürüldü. Şenol Güneş'in çok istediği Gökhan'ın Beşiktaş'a imza atmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

TAKVİM ÇOK ÖNCEDEN DUYURDU
Spor basınının tartışmasız en büyük gazetesi olan Takvim Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'la anlaştığı haberini aylar önce duyurmuştu. İlk kez 16 Nisan'da, "Kartal pençesi" başlığıyla Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transfer olacağını çok önceden duyurduk. 20 Nisan ve 21 Mayıs'ta da Gökhan Gönül'ün adım adım Beşiktaş'a gittiğini yazmıştık. Böylece Takvim habercilikteki rakipsizliğini bir kez daha kanıtlayarak rakiplerini solladı.