Pereira yönetime mesaj verdi: Kalmak istiyorum

F.Bahçe Teknik Direktörü şampiyon olmadan ayrılmak istemediğini söyledi. Portekizli hoca, “Kalmak istiyorum . Ancak kararı başkan verecek. Hatalarım bana tecrübe oldu” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2016 Güncelleme 27 Mayıs 2016, 01:22
Pereira yönetime mesaj verdi: Kalmak istiyorum

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira G.Saray maçı sonrasında takımda kalmak istediğini söyledi. Portekizli hoca, "Aslında takımda kalmak benim kararım değil. Başkan ve yönetimin kararı önem taşıyor. Sezon boyunca en iyisini yapmaya çalıştım. Ben şampiyon olmadan buradan ayrılmak istemiyorum. Ama kararı başkanımız verecek. Tabii ki pişmanlıklarım var. Herkes gibi biz de hatalar yaptık. Ama bu hatalar bana tecrübe oldu. Önemli olan hataları düzeltmektir" dedi.

FIRSATLARI KAÇIRDIK
Önümüzdeki sezon bu hataları düzeltmek istediğini vurgulayan Pereira maçla ilgili olarak, "Kötü bir ilk yarı geçirdik. Taraftarımıza bir mutluluk yaşatmak istiyorduk ama olmadı. Bize gelen fırsatları değerlendiremedik" diye konuştu.


F.BAHÇE'DEN TÖRENE PROTESTO
Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasının ardından Fenerbahçeli oyuncular kendilerine küfür edildiği gerekçesiyle kupa törenine katılmadı. Bu kararı yönetimin verdiği ve futbolcuların bu karara uyduğu öğrenildi.