Aziz Yıldırım: G.Saray şike yaptı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Galatasaray maçı sonrası olay açıklamalarda bulundu... Yıldırım, "Ben şike yapmadım ama Galatasaray hep şike yapıyor" dedi...

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 27 Mayıs 2016, 02:11
Aziz Yıldırım: G.Saray şike yaptı

İÇİNDEKİLER

Maçı izlemek için Antalya'da bulunan Aziz Yıldırım maç sonrası sarı-lacivertli takımın kupa seremonisine çıkmamasına açıklık getirdi. Kendilerine küfür edildiği için oyuncularına 'Kupa törenine çıkmayın' dediğini söyleyen Aziz Yıldırım şu ifadeleri kullandı.

"ŞAMPİYONLUĞUMUZU ENGELLEDİLER"
Halis Özkahya ile Fırat Aydınus, bu sezon bizim şampiyonluğumuzu engelledi. Mete Kalkavan ilk yarı kötü yönetiyordu. İndim aşağı yüzüne söyledim, ondan sonra tavırları değişti. Bu sene Türkiye'de şampiyonu da küme düşenleri de hakemler tayin etti.Bize küfürler ediliyordu. Oyuncularıma 'Madalya törenine çıkmayın' dedim. Onlar da çıkmak istemedi zaten.

"G.SARAY ŞİKE YAPTI"
2000 yılında Fetullah Gülen'in G.Saray'ı şampiyon yaptığı söyleniyor. Bizde böyle bir şey yok.Ben şike yapmadım,yapsaydım bu 5 sene içinde her türlü belgeler ortaya konurdu .İspat edilirse kendimi köprüden atarım dedim. Bizim hakkımız yendi, diğerlerinin yendi demiyorum. Sadece Beşiktaş ve Galatasaray'ın hakkı yenmedi bu sezon.Ben gündem değiştirmek için konuşmuyorum, gerçekleri söylüyorum. Benden başka gerçekleri söyleyen kimse yok.Ben şike yapmadım ama Galatasaray hep şike yapıyor. Adam bana küfür ediyor, 'Şike yapsana' diyor. Onlara söylüyorum. Galatasaray-Sturm Graz maçını bir izlesinler bakalım.