Son sözü Aslan söyledi

Erkekler Basketbol Ligi çeyrek final serisinin 3. maçında Karşıyaka’yı 77-62 yenen Galatasaray turu geçen taraf oldu. G.Saray yarı finalde Fenerbahçe’nin rakibi oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2016 Güncelleme 23 Mayıs 2016, 02:27
Son sözü Aslan söyledi

İÇİNDEKİLER

Erkekler Basketbol Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında Galatasaray Odeabank, sahasında karşılaştığı Pınar Karşıyaka'yı 77-62 mağlup ederek, seriyi 2-1 kazandı. Bu sonuçla Galatasaray Odeabank, yarı finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçta Galatasaray Odeabank, ilk periyodu 22-16, devreyi de 35-27 üstün kapattı. 3. periyodu da 58-44 önde geçen Galatasaray Odeabank, Pınar Karşıyaka'yı 77-62 yenerek seriyi 2-1 kazandı ve yarı finale yükseldi. Galatasaray Odeabank, yarı finalde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bu turda saha avantajı Fenerbahçe'de olacak ve seride 3'ü bulan takım finale yükselecek.

G.SARAY ÇİZGİDEN YÜZDELİ ATTI
Galatasaray Odeabank karşısında Karşıyaka çok düşük bir faul yüzdesi ile oynadı. Buna karşın G.Saray çizgiden yüzde 87 ile attı. Top kayıplarındaki fark da maçın skorunun Galatasaray lehine gelişmesinde etken oldu.

FENER SERİSİ HARİKA OLACAK
Karşıyaka önünde saha avantajını kullandıklarını söyleyen Ataman, "Yarı finalde F.Bahçe ile harika bir seri olacak. Fair play içinde oynansın. Umarım tribünler de güzellik katar" dedi.


JAMES İLE YOLLAR AYRILDI
G.Saray, Bernard James'le yolları mecburen ayırdı. Babasının rahatsızlığı nedeniyle ülkesi ABD'ye dönmek zorunda kalan James aldığı ücreti iade etti.